Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΑ 32ΧΡΟΝΗ ΡΟΔΙΤΙΣΣΑ:Άφησε το σύζυγό της, πήρε τα δύο παιδιά τους και έφυγε με Σέρβο!


Άφησε το σύζυγό της, πήρε τα δύο παιδιά τους και έφυγε με Σέρβο!




ΜΙΑ 32ΧΡΟΝΗ ΡΟΔΙΤΙΣΣΑ

Ύστερα από μέρες άνοιξε το κινητό της, μίλησε μαζί του και του είπε ότι δεν έχει σκοπό να ξαναγυρίσει στη Ρόδο! Και τώρα ο σύζυγος προσφεύγει στα δικαστήρια για τα ανήλικα παιδιά τους
Ένα οικογενειακό δράμα εκτυλίσσεται από τη Δευτέρα σε μεγάλο χωριό στη δυτική πλευρά του νησιού της Ρόδου. Ο σύζυγος «έχασε» ξαφνικά τη σύζυγό του και μαζί τα δύο παιδιά τους και ύστερα από πολλές προσπάθειες εντόπισε τα ίχνη τους στη Σερβία! Η επιβεβαίωση έγινε μέσω της αεροπορικής εταιρίας με την οποία ταξίδεψαν με προορισμό το Βελιγράδι.
Όπως έγινε γνωστό ο σύζυγος έφτασε στα ίχνη τους, καθώς είχε υποψίες ότι εδώ και πολύ καιρό η 32χρονη γυναίκα του είχε ερωτικές σχέσεις με έναν 28χρονο Σέρβο, οικοδόμο, που διέμενε κοντά στο σπίτι τους.
Η 32χρονη αναχώρησε από τη Ρόδο και μετέβη στην Αθήνα πριν από δύο εβδομάδες με τη
δικαιολογία ότι θα πήγαινε να μείνει για λίγες μέρες με τη μητέρας της που κατοικεί στον Πειραιά, παίρνοντας μαζί και τα δύο παιδιά της, δύο αγόρια, ηλικίας 4 και 6 χρονών.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που γίνονταν κάτι τέτοιο, μάλιστα πολλές φορές πήγαινε μαζί και ο σύζυγος, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορούσε γιατί είχε δουλειά και συμφώνησαν να τους συναντήσει στον Πειραιά μόλις θα τελείωνε διάφορες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Όμως η 32χρονη δεν πήγε ποτέ στο σπίτι της μητέρας της στον Πειραιά, όπως είπε η ίδια στον γαμπρό της. Την ίδια περίοδο «χάθηκε» και ο 28χρονος Σέρβος οικοδόμος, το σπίτι του οποίου ήταν κλειστό, ενώ δεν εμφανιζόταν ούτε στα στέκια του χωριού όπου συνήθιζε να συχνάζει.
Προχθές, ο απατημένος σύζυγος πήγε στην Αστυνομία, εξιστόρησε το δράμα του, επιβεβαιώθηκε ότι πράγματι η σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους ήταν καλά και βρίσκονται στο Βελιγράδι και επομένως δεν μπορούσε να γίνει τίποτα από αστυνομικής πλευράς.
Η 32χρονη έχει δικά της χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομά της και μ’ αυτά έχει την άνεση να κινείται. Η ίδια δεν άλλαξε ούτε αριθμό στο κινητό τηλέφωνό της κι έτσι ύστερα από λίγες μέρες που το είχε κλειστό, απάντησε στις συνεχείς κλήσεις του συζύγου της και του είπε ότι πράγματι βρίσκεται στο Βελιγράδι και πώς δεν σκοπεύει να επιστρέψει.
Ύστερα από αυτό ο σύζυγός της απευθύνθηκε σε δικηγόρο προκειμένου να προσφύγει στη Δικαιοσύνη σε βάρος της συζύγου του και συγκεκριμένα κατά το σκέλος που αφορά τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html