Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Η Είδηση είναι η σύλληψη, όχι η… δωροδοκία (ΣΔΟΕ)








Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο, κι οι Αρχές κρυφό καμάρι -Κάποια είδηση από την Πολεοδομία;;; 
Tρεις υπάλληλοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Δυτικής Ελλάδας συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για παθητική δωροδοκία και εκβίαση σε βάρος ενός
57χρονου επιχειρηματία. Επίσης κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά 76.000 ευρώ και 1.900 δολαρίων.
Παράλληλα, δύο αστυφύλακες του Αστυνομικού Τμήματος Καμινίων συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της παθητικής δωροδοκίας, της απόπειρας εκβίασης και της παράβασης καθήκοντος.
Στο περιστατικό του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν την Παρασκευή το απόγευμα στην Λευκάδα δύο υπάλληλοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), 58 και 54 ετών αντίστοιχα, καθώς επίσης και ένας ακόμη 58χρονος υπάλληλος της ίδιας υπηρεσίας για παθητική δωροδοκία και εκβίαση σε βάρος 57χρονου επιχειρηματία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο πλαίσιο της επιχείρησης προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα, το οποίο αντιστοιχούσε στα χρήματα που απαιτούσαν εκβιαστικά oι δύο υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε. από τον 57χρονο επιχειρηματία, προκειμένου διευθετήσουν ευνοϊκά εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις του.”
η συνέχεια στα Νέα
http://roides.wordpress.com/2013/02/16/16feb13/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html