Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΟ "ΑΤΥΧΗΜΑ"





Ο Αλβανός αρνήτε κάθε ανάμειξη με συμβόλαια θανάτου,επικαλείται πως ήταν ατύχημα!!
Ατύχημα σε ευθεία όταν ο άτυχος Μιχάλης ερχόταν από της κάτω πέτρες κατευθυνόμενος προς την πόλη,ο Αλβανός επικαλείται πως είχε έναν φοίνικα και δεν τον είδε όταν
έστριβε για την Παπαλουκά στην ανηφόρα για το παλιό νοσοκομείο δηλαδή!!
Από το βαρελάκι  βλέπουμε άνετα τα αυτοκίνητα που κατεβαίνουν απο τις κάτω πέτρες χωρίς φοίνικες η άλλα φυσικά εμπόδια και όλοι το ξέρουμε αυτό!!!
Πως είναι δυνατόν να μην τον είδε λοιπόν??
Αύριο ο ανακριτής της τροχαίας πιάνει δουλειά και θα εξεταστούν διεξοδικά όλες οι παράμετροι του "ατυχήματος"!!!
Κάποιοι ίσως να χάρηκαν που βγήκε από την μέση ο Μιχάλης,αλλά τα χαμόγελα θα κοπούν στον ανακριτή από αύριο!!!!

Η μάνα και ο πατέρας του Μιχάλη κλαινε και οδύρονται για  το κακό που τους βρήκε!!
Ένα δείγμα από τον πόνο της μάνας δημοσιοποιούμε και όχι για ακροαματικότητα αλλά για να νιώσουν κάποιοι τον πόνο όταν χάνεις ένα δικό σου ανθρωπο.

Ο Μιχάλης έζησε χωρίς να δειλιάσει λεπτό στην ζωή,υπήρξε άξιο κομμάτι της κοινωνίας μας  στην Ρόδο και διέπρεψε στην εργασία του ,και πέθανε άδικα από μια απροσεξία η μια στημένη εκτέλεση ,ότι και να λέμε πλέον δεν αρκεί,,,,ευχόμαστε να αποδοθεί η δικαιοσύνη σε αυτούς που πρέπει.
Και αν ο Αλβανός ήταν απλά απροσεκτος και όχι όπως υποψιαζετε ο πατέρας του Μιχάλη ως εκτελεστής συμβολαίου από αυτούς που τον έδερναν για να αλάξει την ομολογία του,τότε κανείς υγειής νούς δεν θα ήθελε την καταδίκη αθώων !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html