Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ!!!!ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΟΠΠΥ ΙΚΑ ΡΟΔΟΥ,ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!!



Νέο κρούσμα Άγρας πελατών στο ΙΚΑ ΡΟΔΟΥ,πρόκειται για τον ίδιο ιατρό που σε προηγούμενη ανάρτηση αναφέραμε.

Αυτήν την φορά η καταγγελία ξεφύγει από κάθε  προηγούμενη αντικοινωνική πράξη!!!!

Με το ίδιο κόλπο ο ιατρός {Σ,,,,,Η} επικαλέστηκε πως το ίκα δεν διαθέτη τα ανάλογα για την
περίπτωση υλικά και ιατρικά εργαλεία {γύψο+γάζες} στην μητέρα του παθόντα με κάταγμα,και έτσι τους έκλεισε ραντεβού στο ιδιωτικό του ιατρείο....

Εκεί ο [ιουδαίοιατρός] χρέωσε για το γύψο 300 ευρώ και δύο επισκέψεις των 80 ευρώ έκαστος!!!! Δηλαδή μιλάμε για ένα ξέφραγο αμπέλι στο κράτος της πλάκας!!!!

Αξίζει να αναφέρουμε πώς ο διευθυντής του ΙΚΑ Ρόδου μας απέστειλε Εμειλ όπου και μας προέτρεψε να πάμε να του αναφέρουμε το περιστατικό σε εκείνον προσωπικά,όμως στο ραντεβού που έκλεισε με τον παθόντα της πρώτης υπόθεσης σήμερα 26-4-2013 ήταν απών ,απουσίαζε για κάποιο λόγο και η γραμματέα του ανάβαλε το ραντεβού για δευτέρα,ας ελπίσουμε πως θα είναι εκεί και να ξεκαθαρίσει την θέση του κατα πρώτον και κατα δεύτερον να ξεκαθαρίσει τον κράχτη ιατρό που ξεφτιλίζει τον ιατρικό σύλλογο αλλά και το ΕΟΠΥΥ Ρόδου,το λέμε αυτό διότι πολλά λέγονται για το ΙΚΑ Ρόδου και μάλιστα το θέμα μας έχει πάει και ποιό ψηλά http://www.iatroi.eu/καταγγελια-για-αγρα-πελατων-στον-εοπυ/  το αναφέρουμε αυτό για  να παρθούν μέτρα σε αυτές της αντικοινωνικές πράξεις ορισμένων ιατρών από τον διευθυντή του υποκαταστήματος Ρόδου άμεσα,,,!!!!




ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3191.html

1 σχόλιο:

  1. ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ . ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ.

    10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΝΧ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ 1-2 ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html