Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Συνελήφθησαν άμεσα δυο (2) γυναίκες υπήκοοι Νιγηρίας για ληστεία στη Ρόδο Οι δράστιδες αφαίρεσαν με τη βία χρηματικό ποσό από υπήκοο Σουηδίας





Συνελήφθησαν άμεσα χθες (17-05-2013) το πρωί στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δυο αλλοδαπές υπήκοοι Νιγηρίας ηλικίας 35 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για

ληστεία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, χθες πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου οι δράστιδες προσέγγισαν 19χρονο υπήκοο Σουηδίας και αφού του πρότειναν να συνευβρεθούν εκμεταλλευόμενες την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν, στην συνέχεια του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.
Ο 19χρονος κατάφερε να ακινητοποιήσει την 35χρονη, η οποία τον χτύπησε με τα χέρια της και τον δάγκωσε σε διάφορα σημεία του σώματός του, προκειμένου να διαφύγει.
Άμεσα έφτασαν στο σημείο περιπολούντες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και συνέλαβαν επ' αυτοφώρω την 35χρονη.
Επιπλέον λίγες ώρες αργότερα, στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων, συνελήφθη και η 28χρονη.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 670 ευρώ, από τα οποία το κλεμμένο χρηματικό ποσό αποδόθηκε στο δικαιούχο.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη και τις παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ρόδου.

ΠΗΓΗ:http://www.astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html