Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑ !!!!!ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ-ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ!!!!!




ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ  ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ


Νέο χτύπημα στον τουρισμό από πεινασμένους μετανάστες!!!!αυτήν την φορά χτύπησαν μέρα μεσημέρι, θύμα τους ένας τουρίστας υπήκοος Σουηδίας!!!!!

Οι δύο Νιγηριανές όρμησαν χτυπώντας και δαγκώνοντας τον άτυχο νεαρό ώσπου και του απέσπασαν χρήματα από την τσέπη ,,,,στην προσπάθεια όμως να διαφύγουν,η μια από της
δύο σκόνταψε και έπεσε, ο νεαρός αφού είχε δει τον χριστό φαντάρο πρίν έτρεξε και έπιασε την μια από της δύο για να πάρει τα λεφτά του πίσω,για καλή του τύχη στο σημείο της επίθεσης περνούσε το πρωινό περίπολο της αστυνομίας,και έτσι οι δύο Νιγηριανές συνελήφθησαν .

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη και τις παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ρόδου.


Η κατάσταση με τους μετανάστες και λαθρομετανάστες έχει παραγίνει ,,,τα χτυπήματα στον τουρισμό έχουν και αντίκτυπο !!!!.
Το μονο που μας έλειπε τώρα είναι να έχουμε ακυρώσεις θέσεων από τους τουριστικούς πράκτορες,επιτέλους να αρχίσουν η απελάσεις !!!!Είπαμε ρε παιδιά  δεν είμαστε ρατσιστές οι Έλληνες ,,,αλλά έδω έχουμε να κάνουμε με ΖΩΑ !!!!και λέμε ζώα γιατί μόνο ζώα θα μπορούσαν να χτυπούν μεθυσμένους και ηλικιωμένους τουρίστες .
Τι έχουν να μας πουν τώρα οι αλληλέγγυοι??? θα συνεχίσουν να τους προστατεύουν εις βάρος μας?


Σχετικές αναρτήσεις  <<<ΕΔΩ>>> ΚΑΙ   <<<ΕΔΩ>>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html