Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο Σφακιανάκης τα χώνει χύμα: "Ο Χριστιανισμός έχει κάνει κακό στην πατρίδα"






"Έλληνας γίνεσαι", υποστήριξε στον Κ. Μπογδάνο ο Νότης Σφακιανάκης σε μια συζήτηση που ως συνήθως έβγαλε 'λαβράκια'.
"Αν θες να σκεφτείς, γίνεσαι Έλληνας. Αν αντιληφθείς τη γλώσσα, την κατανοήσεις, γίνεσαι Έλληνας. Η γλώσσα είναι η Ελλάδα. Ο ελληνικός λόγος, η σκέψη είναι η Ελλάδα. Οι
κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων είναι όλοι Έλληνες;", ολοκλήρωσε τη συλλογιστική του περί ελληνικότητας στην εκπομπή 'Ευθέως'.
Ο λαϊκός τραγουδιστής εξέφρασε ξανά την πεποίθησή του ότι ο δυτικός κόσμος μιλούσε πάντα ελληνικά και μάλιστα χρησιμοποίησε το παράδειγμα της αγγλικής γλώσσας. "Αν αφαιρέσουμε από τη γλώσσα των Εγγλέζων τα ελληνικά στοιχεία, θα έμενε μόνο ένα μπαρ μπαρ μπαρ, εξ' ου και το 'βάρβαρος'".

"Αν αφαιρέσουμε από τη γλώσσα των Εγγλέζων τα ελληνικά στοιχεία, θα έμενε μόνο ένα μπαρ μπαρ μπαρ, εξ' ου και το 'βάρβαρος'"

Συνεχίζοντας, ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε ότι "μέσα στο αίμα κάθε ανθρώπου υπερισχύει το πιο δυνατό χρωμόσωμα, το πιο δυνατό συστατικό του αίματός τους. Στην δική μου την περίπτωση έχει επικρατήσει το ελληνικό".
Τέλος, ο γνωστός καλλιτέχνης τόνισε πως η ανθρώπινη φυλή δεν είναι από τη Γη, χαρακτηρίζοντας πολύ εγωιστική την πεποίθηση ότι είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν. Μιλώντας για τον Χριστιανισμό, ο Νότης Σφακιανάκης υποστήριξε ότι έχει κάνει κακό στην πατρίδα και ότι σέβεται πως κάποιοι μπορεί να νιώθουν ότι τους κάνει καλύτερους ανθρώπους.
ΠΗΓΗ:http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/synenteyxeis-celebrities/noths-sfakianakhs-o-xristianismos-exei-kanei-kako-sthn-patrida.2265530.html
Αk: ΝΟΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ !!!!ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html