Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΒΟΜΒΑ:Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1+2 ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ





ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ!!!



Μάθαμε σήμερα πως η τρόικα και  δανειστές αποφάσισαν να κλείσουν το λιμενικό ταμείο Δωδεκανήσου  και οτι αλλάζουν χέρια τα ταμεία  και  θα δημιουργηθούν 4 λιμενικά ταμεία σε όλη την χώρα !!!!! Φαντάζεστε να γίνει και αυτό ? Αυτό θα είναι το τέλος και των
τελευταίων εσόδων που μένουν και  διαχειρίζονται για έργα του τόπου μας !!!

ο "κύριος Κουσουρνάς" δεν πρόβλεψε όταν τηρούσε κομματική πειθαρχεία και υπόγραφε τα μνημόνια, πως χάνοντας την εθνική κυριαρχία της χώρας και γίνεσαι ένα κουρέλι σε χέρια τοκογλύφων πως θα σε κάνουν ότι θέλουν ?!!!

Είναι ντροπή και όνειδος του δήμαρχου να παριστάνει τον καλό σαμαρείτη και ότι είναι κατά του δεδομένου που πρόκειται να συμβεί στον τόπο μας από την στιγμή που είναι ο υπαίτιος της υποδούλωσις του τόπου και του έθνους μας ?

Αλήθεια "κύριε" Κουσουρνά δεν μπορούσες να μην ψηφίσεις τα μνημόνια? τι θα πάθαινες? θα σε έδιωχναν  θα καταστρεφόταν η καριέρα σου ?η θα έχανες τον μισθό σου? γιατί δεν ρίξατε τον προδοτική κυβέρνηση του Γ  Παπανδρέου? Που ψυχή όμως έτσι? ένας δειλός  είσουν και είσε,ντροπή σου!!!!

Αk:ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΟΠΙΣΜΌ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html