Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΡΚΑΝΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ !!! ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΆΡΙΣΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΊ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΆ!!!



ΑΠΕΙΛΉ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!!!

                                                              ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ


ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΚΗΣ
Στο σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, θα προσφύγει ο τ. βουλευτής, διοικητής του νοσοκομείου Ρόδου και δικηγόρος ο κ. Βασίλης Παπανικόλας, για την επίθεση που δέχθηκε στο διαδίκτυο από αγνώστους και γνωστούς, με συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια.

Η υπόθεση αναμένεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς στα άρθρα αυτά που αναρτήθηκαν, ο
πρόεδρος του Νοσοκομείου της Ρόδου, δέχθηκε μεγάλο αριθμό υβριστικών σχολίων, που όπως τόνισε μιλώντας στη «Ροδιακή» ξεπέρασαν κάθε όριο.

Στην καταγγελία που ανήρτησε ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Κάποια sites ανήρτησαν σήμερα δήθεν "ΜΕΓΑΛΟ σκάνδαλο με το Οξυγόνο στο Νοσοκομείο". Όλοι οι εργαζόμενοι, το Δ.Σ. και κυρίως οι του Τμήματος των Προμηθειών γνωρίζουν επακριβώς την Αλήθεια, η οποία βέβαια δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτά που γράφονται και που στη συνέχεια "ανώνυμα" ανθρωπάκια "σχολιάζουν".

Περί τινος πρόκειται και τι επιδιώκεται με αυτά; Είναι ακριβώς ο ορισμός της διαστρέβλωσης της αλήθειας και της συκοφαντίας, στην οποία κατά διαστήματα επιδίδεται εις βάρος του προσώπου μου κάποιο site ακροδεξιών και κρυπτόμενων προσώπων, τα οποία στη συνέχεια "ξεπλένουν" δια της μεθόδου της αναδημοσίευσης τα "Παράπονα Ρόδου".
Επειδή εγώ είμαι από εκείνους που έφυγα από την πολιτική πολύ φτωχότερος απ' ότι ήμουν όταν μπήκα και επειδή ποτέ δεν φοβήθηκα το φως γιατί κανένας δεν με έχει στο χέρι, η συνέχεια θα δοθεί στο χώρο όπου πάντα έβγαζα δουλεύοντας το ψωμί μου. Στα Δικαστήρια!»

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΉΣ ΕΝΑΝ ΦΟΥΚΑΡΑ 83 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΆΦΙ ΣΟΥ  ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html