Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Η ΥΠΟΠΤΗ ΜΑΥΡΗ BMW ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ !!! ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΧΡΙΟΥΣ !!







Διαβάσαμε  πως μια μαύρη BMW με τουρκικές πινακίδες εντοπιστικέ στης Φάνες Ρόδου λίγο πριν ξεσπάσει η μεγάλη φωτιά που εκαψε 9.000 στρέμματα,και αναρωτιέται κανείς πως ήρθε  στην Ρόδο το όχημα ?κολυμπώντας αποκλείεται!!άρα η
ΕΥΠ έπρεπε ηδη να γνωρίζει τα στοιχεία του οδηγού ,πότε ήρθε στο νησί μας και πότε έφυγε!!!με ποια ναυτιλιακή εταιρία ήρθε και τα λοιπά , γιατί δεν πήρε μαζί του!!μονάχα την παράτησε ? είναι γελοία η υπόθεση εμείς νομίζουμε, αν όμως τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λένε πως δηλαδή ο τούρκος πράκτορας ήρθε στην Ρόδο τοποθέτησε τους εμπρηστικούς μηχανισμούς του σε διάφορα σημεία,,,τότε η ΕΥΠ Ρόδου είναι σουροτύρι και πρέπει να πέσουν κεφάλια!!!
ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
Η ύποπτη μαύρη BMW
Ωστόσο, μια καταγγελία που έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, μισή ώρα πριν ξεσπάσει η τελευταία πυρκαγιά της περασμένης Τετάρτης, δίνει μια άλλη τροπή στο κεφάλαιο των συνεχών εμπρησμών. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΡΟΟΔΟΥ, ιδιοκτήτης ταβέρνας στο λιμανάκι των Φανών, τηλεφώνησε  στην Ασφάλεια και ενημέρωσε για την εμφάνιση μιας καινούργιας μαύρης BMW, με τουρκικές πινακίδες, στην περιοχή όπου λίγο αργότερα ξέσπασε η φωτιά. Από την BMW βγήκαν δύο άνδρες, επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα και έφυγαν. Τη μαύρη BMW την πήρε η Ασφάλεια που ειδοποιήθηκε και κατά τις πληροφορίες, μέχρι σήμερα δεν την έχει αναζητήσει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html