Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ρόδος: Ανεστάλη η ποινή του για να εργαστεί και να ζήσει την οικογένεια του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας άνδρας, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.... Είναι η μοναδική πηγή εσόδων για την οικογένεια του

Ελεύθερος για να εργαστεί και να ζήσει την οικογένεια του είναι ένας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί το 2012 μαζί με άλλα έξι άτομα για συμμετοχή σε εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο. Πριν από λίγους μήνες είχε κριθεί ένοχος και του είχε επιβληθεί κάθειρξη 7 ετών και πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ.

Λόγω όμως του ότι η ποινή του δεν είχε αναστέλλουσα δύναμη και η οικογένεια του αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, έχοντας μοναδική πηγή εσόδων αυτόν, προσέφυγε στο Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου, ζητώντας την αναστολή της απόφασης μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Το Εφετείο έκανε δεκτή την προσφυγή του, με τον όρο της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Parapona-Rodou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html