Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΟΝΣΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ Μ ΔΙΑΚΟΜΑΝΩΛΗ- ΝΕΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ





 Το πτυχίο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ρόδου που παρουσιάζει ο Κόνσολας είναι ΑΚΥΡΟ αφού αποκτήθηκε με σπουδές μόνο ενός έτους και η εισαγωγή του στο 2ο έτος ήταν παράνομη. Γιατί ήταν παράνομη;;; Ήταν
παράνομη γιατί έγινε χωρίς τίποτα από τα παρακάτω:
 1) Χωρίς αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο παιδαγωγικής επιστήμης εξωτερικού. 
2) Χωρίς κατατακτήριες. 
3) Χωρίς μεταγραφή. Μεταγραφή όπως είπαμε δε δικαιούτο ο πρώην υπάλληλος του αμαρτωλού πολιτικού γραφείου του Παυλίδη, διότι:
 Α) Αφ' ενός δεν υπήρξαν λόγοι για να του δικαιολογήσουν μεταγραφή,
 Β) Αφ' ετέρου, δεν πέρασε ούτε τα μαθήματα του Ά έτους στην Ιταλία, που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για κάθε είδους μεταγραφή. Οι πλαστογραφημένες πράξεις του ΔΙΚΑΤΣΑ των ψευδομαρτύρων του Κόνσολα κ.κ. Κωνσταντίνου Βρατσάλη και Νικήτα Πολεμικού, σύντομα σε δημόσια θέα. 
 Εγώ δεν το ήθελα. Η ψυχή τους το ζήτησε. 

 Υ/Γ Τι εμπόδιζε τον Κόνσολα 1,5 χρόνο να με ξεφτιλίσει βγάζοντας το ιταλικό πτυχίο του;;; Να μου κλείσει και το στόμα;;; Τον εμπόδιζε ότι δεν το είχε. Τι τον εμποδίζει φέτος να δικαιολογήσει "μετάγραφή" στους πολίτες;;; Να μου κλείσει και το στόμα;;; Τον εμποδίζει ότι δεν πέρασε ούτε τα μαθήματα του Ά έτους και επομένως δεν έχει ούτε τις ιταλικές βαθμολογίες Α έτους. Απλά Ελληνικά. Γνωρίζει επίσης, ότι και η "εξομοίωση" και το "διδακτορικό" και οι τριμελείς και επταμελείς επιτροπές στις εκλογές του και στις δυο βαθμίδες και "λέκτορα" και "επίκουρου", βρίθουν παρανομιών και παρατυπιών.
 Τα ψυχιατρεία δεν απέδωσαν. ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;;;;; Να με απειλεί με παραδικαστικές ποινές και με παραδικαστικές περιπέτειες. 
Νομίζει και νομίζουν, ότι θα λυγίσω και θα σκύψω το κεφάλι... ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ Μάνο Consula ή "πρόξενε" και Κωνσταντίνε Αρβανιτόπουλε ή "Άρβυ" όπως σε έλεγε η ιδιαιτέρα σύμβουλός σου και εγκέφαλος της Σπείρας των Καταχραστών που υπέθαλπες μέσα στο γραφείο σου, υπουργέ της "Παιδείας" της ΝΔ. "ΜΩΜΕΟΜΕΝΩΝ ΦΛΑΥΡΩΝ Ο ΑΓΑΘΟΣ ΟΥ ΠΟΙΕΙΤΑΙ ΛΟΓΟΝ".


ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/ANTIDIAPL0KH

Αk:Τα παραπάνω γραφόμενα καταγγέλλονται από τρίτο πρόσωπο και το μπογκ μας δεν φέρει καμιά ευθύνη αν θίγονται κάποια ονόματα.Το μπλόγκ μας  δημοσιεύει όλες της απόψεις και καταγγελλίες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ενστερνίζεται το νόημα των απόψεων και καταγγελλιών.

3 σχόλια:

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟΚΑΚΟΔΙΚΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΟΥΝ "ΠΟΙΝΗ".

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΗΔΕΣ.

    ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΗΣΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;;;

    ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΡΗΜΟΔΙΚΑΣΑΝ, ΕΓΡΑΨΑΝ ΨΕΥΔΗ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ "ΠΟΙΝΗ" ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΡΟΔΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΠΥΣΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΒΥΣΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ "ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...

    ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ.

    Ξεκαθαρίζω επομένως στους πολίτες, ώστε να μην τους κοροιδεύουν με ψεύδη τα ασπούδαστα υπαλληλάκια των παυλίδηδων, των σκανδαλίδηδων και η παρέα τους, τα εξής:

    1. Ποτέ δεν κατηγόρησα το μαιμού καθηγητή Κόνσολα, τον πρώην υπάλληλο του αμαρτωλού πολιτικού γραφείου του Παυλίδη ότι εμπλέκεται σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας όπως δολίως μου καταλόγισαν.

    Αυτό ήταν ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΥΔΟΣ που το εφηύραν με σκοπό να ερημοδικάσουν και να ρίξουν ποινή ώστε να περισώσουν λίγο το πληγμένο ανάστημα του απατεώνα μαιμού "καθηγητή" βουλευτή, ο οποίος πολιορκείται σταθερά και τα έχει βρει "μπαστούνια". Ντροπή τους να μου καταλογίζουν τέτοια ελεεινά ψεύδη. Αυτό προδίδει ΠΑΝΙΚΟ...

    Κατήγγειλα για συμμετοχή σε σεξουαλικά όργια σε πορνόσπιτο της Σύμης, το φαλσοεισαγγελέα Ρόδου Κωνσταντίνο Μπούτσικο, τον πρόεδρο του ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου και "πειθαρχικό μου προιστάμενο" Ιωάννη Παπαδομαρκάκη, τον καθηγητή Νίκο Μαντικό, το διευθυντή του ΕΠΑΛ Σύμης Αναστάσιο Μεγαλούδη καθώς και άλλους, αλλά κάνουν πως δεν μας ακούν. Μόνο απειλητικά μηνύματα μου στέλνουν και μου λεηλατούν ό,τι μπορούν. Δεν πειράζει, υπομονή. Κανείς δεν ξεφεύγει.

    2. Ουδέποτε είπα ότι ο μαιμού καθηγητής Κόνσολας δεν έχει καθόλου διδακτορικό, όπως ΨΕΥΔΩΣ είπαν στην ερημοκακοδικία με σκοπό να τιμωρηθώ.

    Είπα, ότι το "διδακτορικό" του, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, καθώς και ότι μάλλον και ο μέντοράς του ήταν μαιμού και γι' αυτό το λόγο δε βγάζει να δείξει το "διδακτορικό" του.

    Αυτά όλα δηλώνουν, ότι ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ του "διδακτορικού" του μαιμούνα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΤΟΥ με το αντικείμενο "διδασκαλίας" του.

    Απλά εφηύραν άλλο ένα ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΥΔΟΣ, μια και δεν έβρισκαν τίποτα ώστε να στηρίξουν ποινή πρωτοδίκως και ερημοδίκως. Απλά Ελληνικά.

    Τέλος, ουδέποτε είπα ότι ο μαιμού καθηγητής Κόνσολας πλαστογράφησε αναγνώριση του ΔΙΚΑΤΣΑ. Για ποιο πτυχίο να την πλαστογραφήσει αφού δεν το πήρε ποτέ;;;

    ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟ MAGISTERO, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααχαχαχαχαχχχ... Ουχχχ...
    Ωχ ωχ...
    Ωχ Παναγία μου...


    Καταλάβατε τώρα γιατί ο μαιμούνας ο Κόνσολας, δεν έκανε τότε μήνυση έπειτα από 6 μήνες προκλήσεων και διασυρμού;;;
    Έψαχναν "κατηγορητήριο"...

    Τελικά είπαν πολύ ψέμα και λάσπη, ώστε να έχει κάποιο "νόημα" η απεγνωσμένη "μήνυση". Είναι για πολλές μάπες αυτοί οι αλήτες που είναι πανικόβλητοι και ντροπιασμένοι.

    Όλα βέβαια γίνονται σε συνεννόηση με το Παραδικαστικό Κύκλωμα Ρόδου, το οποίο μας κοροιδεύει ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ...!!!

    Κάνουν απλά, ό,τι γουστάρουν, τσακίζοντας κάθε ίχνος δικαιοσύνης και νομιμότητας ακόμα και δικονομίας, αφού ούτε τα αιτούμενα έγγραφα δεν έχουν ακόμα χορηγήσει ώστε να καθυστερήσουν μηνύσεις και να γλιτώσουν τις άμεσες συνέπειες των παρανόμων πράξεών τους. Εκεί στηρίζονται όλοι αυτοί οι απατεώνες: Στο μεγάλο Παραδικαστικό Κύκλωμα Ρόδου.

    ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ.

    ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΗΜΑ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΡΟΔΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

    Πρέπει να κατέβει κάτω ένας εισαγγελέας άνδρας, να το λέει η καρδιά του, να βάλει λίγη τάξη στο μαιμουδολόι και στους κακούργους, που έχουν πάρει αέρα και κάνουν ό,τι θέλουν. Βρήκαν το δημόσιο χρήμα μας και το ξεκοκκαλίζουν...


    ΘΥΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΗΤΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΔΙΚΑΤΣΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ, Ο ΒΡΑΤΣΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ "ΑΡΠΑΕΙ" ΧΟΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΑ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ.

    Ο Βρατσάλης πλαστογράφησε την αναγνώριση του "πτυχίου" του και ο Πολεμικός πλαστογράφησε την αναγνώριση του μαιμού διδακτορικού του, το οποίο είναι έτσι κι αλλιώς μαιμού, αφού δεν αναγνώρισε ποτέ το πτυχίο που του έδωσαν στο Κολοράντο.
    Αυτά ήταν άλλωστε και ίδια τα λόγια της φαλσοεισαγγελέως Βαίτση, αυτηνής που τους συγκαλύπτει, αυτηνής που συμμετέχει στις παράνομες συλλήψεις κ.ο.κ.. Γνωρίζει πολύ καλά η "κυρία"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μαιμούνας ο Κόνσολας, είμαι βέβαιος ότι αρπάει ακόμα και τους δυο μισθούς του, αυτό εννοώ όταν λέω "διπλοθεσίτης". Εννοώ διπλομισθωτός, διπλομισθία. Έγραψα "αργόμισθος" στο πανεπιστήμιο, εννοώντας ότι συνεχίζει να αρπάει κι αυτό το μισθό εκτός από το βουλευτικό. Μπορεί νομότυπα να παραιτήθηκε από τό πανεπιστήμιο, να μην πηγαίνει, αλλά ο μισθός και του πανεπιστημίου του μπαίνει ΣΙΓΟΥΡΑ. Εδώ αρπάει ο πρύτανης δυο μισθούς παράνομα, σιγά που δεν αρπάει ο μαιμούνας ο Κόνσολας...!!!

    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.

    Έπειτα, αν μπορεί, ας με διαψεύσει, βγάζοντας τις μισθοδοσίες του πανεπιστημίου για τα δυο ακαδημαικά έτη που πέρασαν, ώστε να λυθούν όλων οι "απορίες".

    Τις βγάζει;;;
    Δεν τις βγάζει.

    Εδώ δεν έχει βγάλει να δείξει ούτε το μαιμουδοδιδακτορικό...!!! Ούτε τη μαιμουδοεξομοίωση...!!!

    Εδώ δεν έχουν δώσει ακόμα ούτε την παράνομη ανάκριση και τις γνωματεύσεις τα ΧΑΜΙΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ, Η ΤΡΟΥΜΠΑ.
    Όχι για πολύ ακόμα όμως.

    Για την υπόθεση μαιμού-Κόνσολα κατέθεσα αίτηση ακύρωσης και επανάληψης της δίκης λόγω απουσίας στο εξωτερικό όπου θα ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ) ΞΑΝΑ.

    Ακόμη δε μου έχουν δοθεί τα αιτούμενα από τη φαλσοεισαγγελία Ρόδου, ούτε για μαιμού Κόνσολα, ούτε για μαιμού Παπαδομαρκάκη, ούτε για μαιμού Ράπτη, γιατί πολύ απλά, όλοι τους γνωρίζουν τι συμβαίνει αλλά συγκαλύπτουν.

    Για κάθε εξέλιξη θα σας κρατάω ενήμερους, εάν μέχρι τότε δε με σκοτώσουν οι οργιάκηδες ή ο Κόνσολας.

    Αυτά για την ώρα.

    Μη χάνετε το "σήριαλ" γιατί δε θα το ξαναπαίξουμε. Και δεν πρόκειται για Τουρκικό, αλλά για Ελληνικότατο...!


    Εμμανουήλ Μιχ. Διακομανώλης

    Εκπαιδευτικός ΠΕ16, διωκώμενος από χαμίνια του υποκόσμου, παραδικαστικούς ανώμαλους και κομματικές συμμορίες με αμφισβητούμενα προσόντα που κατέλαβαν παράνομα διοικητικές θέσεις και εξοντώνουν με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, όποιον αντιστέκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html