Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

"Βροχή ποινών" στη Λήμνο για στρατιώτες που δεν πέτυχαν στόχο στα 300 μέτρα!



Διοικητής στη Λήμνο θέλει να έχει στρατιώτες ελεύθερους σκοπευτές . Καλό θα πείτε αυτό αλλά να υπάρχει και λογική. Σύμφωνα με επιστολή στρατιωτιών από το νησί την οποία έστειλαν στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων, οι ποινές έπεσαν βροχή σ΄ όσους στρατιώτες δεν βρήκαν στόχο από τα 300 μέτρα! Αποτέλεσμα 80 στρατιώτες να τιμωρηθούν επειδή δεν “έβαλαν” επτά σφαίρες στο στόχο!

Οι στρατιώτες έχουν τιμωρηθεί από 2 εως 6 μέρες κράτησης .

Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους:

"Πολλοί από εμάς ρίχνανε για πρώτη ή δεύτερη φορά. Σίγουρα όμως ήταν η πρώτη όλων μας στα 300 μέτρα. Πέρα λοιπόν από τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που αντιμετωπίζουμε ( δεν έχει ποτέ ζεστό νερό, οι μερίδες στο φαγητό είναι απειροελάχιστες), τιμωρούμαστε, όχι για ανυπακοή ή κακή συμπεριφορά, αλλά για κάτι που ούτε έμπειροι στρατιώτες δε μπορούν να κάνουν.

Ζητάμε όλοι, ακύρωση της ποινής και βελτίωση των συνθηκών για τις μέρες που απομένουν».
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους στρατιώτες να βγουν μαζικά παραπονούμενοι στο διοικητή, τον Ταξίαρχο και στον Στρατηγό απαιτώντας την λήψη των προβλεπόμενων μέτρων”.
onalert.gr
 http://amina-politiki.blogspot.gr/2014/01/300.html

1 σχόλιο:

  1. Μήπως υπερβάλουμε λίγο ;;; οι στόχοι στα 300 μέτρα είναι τεράστιοι και εντάξει θα κάτσουμε τώρα να σχολιάζουμε το διοικητή για μερικές μέρες κράτηση ;; Για φαντάσου δεν θα βγουν έξω για 3 μέρες και κάτι έγινε , συγνώμη για το ειρωνικό αλλά μόνο που κάποιος στρατιώτης έκατσε και έβγαλε στη δημοσιότητα το θέμα μόνο και μόνο για 3 μέρες στέρηση εξόδου δείχνει πόσο μαλθακός θέλουν να γίνει ο στρατός μας ή πόσο μαλθακά έχουν μεγαλώσει , κοιτάζοντας το δικό μου βιβλιαράκι του στρατού στα 300 μέτρα είχα 6 στα 10 , δηλαδή αν μου είχε στερήσει 3 μέρες την έξοδο για να δίνω πιο σημασία την άλλη φορά στη στόχευση , τι θα γινόταν δηλαδή ;;;; δεν θα πήγαινα 3 μέρες για καφέ και τι;;;;

    Εντάξει να τους έριχνε φυλακές για αυτό το πράγμα θα το καταλάβαινα και θα συμφωνούσα με τους στρατιώτες αλλά να καθόμαστε τώρα να δημοσιοποιούμε το γεγονός για 3 μέρες στέρησης εξόδου είναι όχι μόνο υπερβολή αλλά και για γέλια , ελπίζω να μην το διαβάζει κανείς στη Τουρκία το θέμα αυτό γιατί θα έχει σκάσει στα γέλια .
    Θα ήταν πιο λογικό να έκαναν παράπονα για το λίγο φαγητό που αναφέρουν και όχι για τις μέρες κράτησης .

    ΕΛΛΗΝ ΖΩΗ
    http://ellhn-zwh.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html