Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Οι ψεύτικες ειδήσεις και οι "κατασκευασμένες" φωτογραφίες αηδίασαν τον κόσμο!


 MIA PSEYTIKH ISTORIA -Δεν υπάρχει πλέον μέρα που να μην διαπιστώσει κανείς, ότι το διαδίκτυο κατάντησε αιτία για να το αηδιάσει και να το σιχαθεί ο κόσμος!
Ειδήσεις ψεύτικες, φωτογραφίες ψεύτικες, ειδήσεις ασήμαντες που κάποιοι τις μεγαλοποιούν

προκειμένου να εντυπωσιάσουν, παραπλανητικοί τίτλοι που άλλα λένε κι άλλα αναφέρουν τα κείμενα, και γενικά ένα «συνονθύλευμα» που έχει κάνει πολύ κόσμο να αηδιάσει γι΄ αυτά που βλέπει κι αυτά που
διαβάζει!
Κι όλα αυτά προκειμένου κάποιοι να «κερδίσουν» ένα like, μια «επίσκεψη»!
Βέβαια, βασική ευθύνη φέρουν και οι αναγνώστες, οι οποίοι, πολλές φορές, χωρίς πολλά - πολλά πέφτουν στις "παγίδες" και μάλιστα αρέσκονται στο να κοινοποιούν όλα τα προαναφερόμενα, μ΄ αποτέλεσμα να διαιωνίζονται αυτές οι απαράδεκτες καταστάσεις!
Δικαίωμά τους, φυσικά! Αλλά, με τον τρόπο τους, σίγουρα δημιουργούν σύγχυση στον κόσμο συμμετέχοντας σ΄ ένα πρωτοφανές αλαλούμ στην ενημέρωση του κόσμου, που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πριν από μερικά ακόμη χρόνια!


 http://topika-nea.gr/index.php/el/apopseis/2013-10-24-12-22-02/1241-oi-pseytikes-eidiseis-kai-oi-kataskevasmenes-fotografies-aidiasan-ton-kosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html