Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο Καμμένος έχασε 200.000 ψήφους...


...και κάνει συνέδριο διεύρυνσης!...

Την επόμενη μέρα, μετά τις μεγάλες απώλειες που υπέστησαν, συζητούν στους Ανεξάρτητους Έλληνες, με τον πρόεδρό του κόμματος, Πάνο Καμμένο, να... προαναγγέλλει "ανοιχτό συνέδριο διεύρυνσης".
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις

ευρωεκλογές αυτές έχασαν πάνω από τις μισές δυνάμεις που είχαν καταγράψει τον Ιούνιο του 2012. Ειδικότερα, με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα συγκεντρώνουν το 3,45% των ψήφων, χάνοντας 4,05% των δυνάμεών τους από τον Ιούνιο του 2012, όταν είχαν συγκεντρώσει 7,51%.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος υπό τον Πάνο Καμμένο, προκειμένου να συζητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο.

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο πρακτορείο, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις απώλειες που είχε το κόμμα του και τόνισε ότι θα πραγματοποιήσει ένα "ανοιχτό συνέδριο διεύρυνσης" με στόχο την ενότητα των "αντιμνημονιακών πατριωτικών δυνάμεων"...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html