Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτή είναι η 61χρονη Ροδίτισσα που την κατέσφαξε ο γιος της


Αυτή είναι η 61χρονη Ροδίτισσα που έσφαξε ο γιος της

Τι αναφέρει η αστυνομία στην επίσημη ανακοίνωση:Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 61χρονης ημεδαπής που έγινε τον Ιούνιο του 2012 στη Ρόδο.

Δράστης είναι ο 26χρονος γιος του θύματος, ενώ εμπλεκόμενη στην υπόθεση ως συνεργός του, είναι η 36χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρωσίας, με την οποία διατηρούσε τότε σχέσεις.


Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 61χρονης ημεδαπής, που έγινε τον Ιούνιο του 2012 στη Ρόδο.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, το βράδυ της 20-6-2012 βρέθηκε από συγγενικό της πρόσωπο, η σορός της 61χρονης, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, στην οικία της στη Ρόδο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 26χρονος γιος της δολοφονηθείσας, ο οποίος την ,,,,,
Περισσότερα; εδώ Αυτή είναι η 61χρονη Ροδίτισσα που έσφαξε ο γιος της | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/288403/ayth-einai-h-61xronh-roditissa-poy-esfaxe-o-gios-ths#ixzz3CcY6HMYL
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html