Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτη φάρσα: Σκύλος-αράχνη κοψοχολιάζει ανυποψίαστους περαστικούς-βιντεο~~

Μία γιγαντιαία μεταλλαγμένη αράχνη - σκύλος πάγωσε το αίμα πολλών πολιτών όταν εμφανίστηκε απειλητική μπροστά τους (vid)
Φυσικά επρόκειτο για μία καλοστημένη φάρσα διαρκείας η οποία πέτυχε το σκοπό της. Να τρομάξει αμέριμνους και χαλαρούς πολίτες.
Η μεταλλαγμένη αράχνη ήταν απλώς ένας γλυκός σκύλος στον οποίον είχαν φορέσει
"στολή" του γνωστού και για πολλούς ανατριχιαστικού εντόμου.
Όσο όμως και να μοιάζει παράλογο ή αφύσικο, ουδείς μπορεί να παραμείνει ψύχραιμος όταν μέσα στην νύχτα έρχεται αντιμέτωπος με το πλάσμα αυτό εντελώς ξαφνικά και δη σε κλειστούς χώρους. Ή όταν ανοίγει το ασανσέρ και στο δάπεδο είναι ένας άνθρωπος τον οποίον "απομυζεί" η τεράστια αράχνη.
Οι δημιουργοί μάλιστα της φάρσας και του βίντεο φρόντισαν να φτιάξουν και το ανάλογο περιβάλλον σε κάποιες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα κάποια "θύματα" να δούνε πρώτα ανθρώπους ή μέλη τους παγιδευμένα σε μεγάλους ιστούς.
Πάντως, στο φως της ημέρας, ο πρωταγωνιστής σκύλος είναι πραγματικά χαριτωμένος. Όσο για το βίντεο, τα παράπονα στο δημιουργό και κύριο ηθοποιό του, SA Wardega.




H τεράστια αράχνη που κατατρόμαξε τον κόσμο από dm_518cf56329bd4

 http://news247.gr/eidiseis/paraksena/apisteyth_farsa_skulos-araxnh_kopsoxoliazei_anypopsiastoys_perastikous.3011774.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html