Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Άκουσον άκουσον !!Διακονεύει το Υπουργείο πολιτισμού και ψάχνει "εθελοντές χορηγούς αναδόχους" για τη συντήρηση των μνημείων στην Ρόδο!!!

kastelo-drasisnews

Στη λύση των χορηγών οι οποίοι θα αναλάβουν τη συντήρηση των μνημείων προσανατολίζεται το Υπουργείο Πολιτισμού, αφού δεν υπάρχουν …λεφτά για να τα προστατεύσει το κράτος από
την κατάρρευση. 
Το υπουργείο βέβαια δεν πρωτοτυπεί, αφού και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις έχουν μπει χορηγοί στα μνημεία. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Ρώμης, όπου ο οίκος PRADA ή ο LOUIS VUITTON έχουν αναλάβει τη συντήρηση των μνημείων με κίνητρο τη φοροαπαλλαγή.
Το υπουργείο, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές,  αναζητεί τώρα τρόπους ώστε να δοθούν αντίστοιχα κίνητρα σε ομίλους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με δεδομένο ότι υπάρχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα με τους αρχαιολογικούς χώρους, τα οποία είναι ανέφικτο να λυθούν.
Το Υπουργείο εκτιμά ότι θα υπάρχει ενδιαφέρον ειδικά για τους αρχαιολογικούς χώρους της Ρόδου, ενός νησιού που είναι πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών από όλη την Ευρώπη. Θα πρέπει βέβαια να λυθούν πρώτα μία σειρά από προβλήματα διαδικαστικά…
Η έλλειψη χρημάτων και η αναζήτηση εναλλακτικών δημιουργεί βέβαια ερωτηματικά κατά πόσο σοβαρά σκέφτεται το Υπουργείο να προχωρήσει στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης για τη συντήρηση της Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου, αν και η υφυπουργός Άντζελα Γκερέκου κατά την πρόσφατη της επίσκεψη στη Ρόδο είχε πει ότι είναι ένα θέμα που θα προχωρήσει…

 http://www.drasisnews.gr

Αk:Μετά απο τόσα λεφτά που παράγουν τα μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι του νησιού της Ρόδου, το υπουργείου βγήκε στην διακονιά αναζητώντας "εθελοντές χορηγούς ανάδοχους" για συντήρηση χώρων!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΑΞΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ-!!
Που πάνε τα λεφτά απο τις εισπάξεις ? στην Γερμανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html