Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Σήμερα Παρασκευή 23 /1 τελείωσε επιτυχώς την προεκλογική του περιοδεία ο υποψήφιος βουλευτής της "Τελείας" του Απόστολου Γκλέτσου, Φώτης Καστρουνής.




Όπως είπε ο ίδιος πήγε στα περισσότερα χωριά της Ρόδου για ενημέρωση του κόσμου για το νέο κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου "Τελεία". 
Ενημερώθηκε από τους κατοίκους των χωριών κυρίως για τα οικονομικά προβλήματα που
αντιμετωπίζουν, την ανεργία, τους χαμηλούς έως εξευτελιστικούς μισθούς, και την υπέρογκη φορολογία. 
Πολλοί κάτοικοι των χωριών μας δεν έχουν πληρωθεί ακόμα τους μισθούς της περασμένης σεζόν και αρκετοί δεν δικαιούνται πλέον ανεργία λόγω απλά επειδή οι πρώην εργοδότες τους κράτησαν λίγο προσωπικό και υπολειτουργούν τον χειμώνα.. 
Οι κάτοικοι τον καλωσόρισαν λέγοντας ότι χρειάζεται ένα κόμμα σαν την Τελεία στην βουλή.
Και πρόσθεσε. Με γέμισαν με αισιοδοξία. Διάλεξα να είμαι υποψήφιος με αρχηγό τον Κο Απόστολο Γκλέτσο και ξέρω ότι δεν έκανα λάθος.

Τον γνώρισα προσωπικά πριν 6 περίπου μήνες και είδα έναν άνδρα με πυγμή που έχει νέες εφαρμόσιμες ιδέες στην πολιτική. Αυτό το γνωρίζει κι ίδιος και από εκεί πηγάζει η δύναμη και η σιγουριά της φωνής του.
Δεν έχει συμμετάσχει σε πολιτικά σκάνδαλα και ξέρει να διαπραγματεύεται. Τον εκνευρίζει αφάνταστα η διαφθορά στην πολιτικής της χώρας μας και γι αυτό προτίμησε να καλέσει στο κόμμα του ανθρώπους που έχουν δουλέψει στην ζωή τους που ξέρουν πως βγαίνουν τα προς το ζειν και όχι επαγγελματίες πολιτικούς που αναζητούν απλά την καρέκλα.
Ζητάμε από τους ανθρώπους που μιλήσαμε αυτές τις μέρες να μας δώσουν με την ψήφο τους την δύναμη να ακουστούμε στην βουλή.
Μπορούμε να βάλουμε "Τελεία" και να αλλάξουμε τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html