Γκλέτσος
Από την οργανωτική επιτροπή της «Τελείας» στα Δωδεκάνησα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Ευχαριστούμε τον δωδεκανησιακό λαό που μας εμπιστεύτηκε με την ψήφο του και υποσχόμαστε ότι δεν θα πάει χαμένη. Είμαστε ένα νέο κόμμα, ιδρυθήκαμε
μέσα στον Δεκέμβρη και αμέσως προκηρύχθηκαν εκλογές. Οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαν ούτε την εμπειρία ούτε το μπάτζετ που διέθεσαν τα άλλα κόμματα. Παλέψαμε κυρίως για να ενημερώσουμε τον κόσμο για την ύπαρξή μας και παράλληλα είχαμε και τα διαδικαστικά της ίδρυσης.
Ο σπόρος έπεσε. Το 1,8% που μας δώσατε, αυτόματα μας δίνει την δύναμη να αρχίσουμε τον αγώνα μας έτσι ώστε τις επόμενες εκλογές να σας εκπροσωπήσουμε στην βουλή.
Ευχόμαστε στο ΣΥΡΙΖΑ τα καλύτερα για την διακυβέρνηση της χώρας και για την έξοδό της από την κρίση. Συγχαρητήρια στους εκλεγμένους βουλευτές μας κύριους Σαντορινιό, Καματερό, Γάκη, Κόνσολα και Κρεμαστινό. Όπως ανάφερε και ο κύριος Γκλέτσος σε δήλωσή του «μακάρι η διακυβέρνηση της χώρας να γίνει ομαλά και χωρίς προβλήματα ώστε να μην χρειαστεί να συμμετάσχει η Τελεία στις επόμενες εκλογές». Εξάλλου όλοι έχουμε τις δουλειές μας.
Επίσης καλούμε τους φίλους που μας στήριξαν ή θέλουν να μας στηρίξουν να συστρατευθούν μαζί μας για την οργάνωση της Τελείας.

Υπέυθυνος οργανωτικής επιτροπής Τελείας Δωδ/σου
Φώτης Καστρουνής
Τηλέφωνο 6944364265