Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΕΝΑΣ – ΕΝΑΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ .





 Πρόβλεψη ότι θα ακολουθήσουν και δικοί μας…! Ειδικά μετά τις «καθοδόν» αποκαλύψεις… για κάτι βαλιτσάτες….μίζες , για «αέριες» μπίζνες ..!!! 

 Γράφει ο ΑΝΤΙ300


 Προς το παρόν ο λόγος για έναν περήφανο Εγγλέζο πρώην βουλευτή που έγινε Τούρκος , συγκεκριμένα ο ROBERT WALTER πρώην Μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην τουρκική πρεσβεία στο Λονδίνο του παραδόθηκε η τουρκική ταυτότητα από τα χέρια του τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu Μάλιστα ο Walter έδωσε και μια ομιλία στην τουρκική γλώσσα κατά την διάρκεια της τελετής στην τελετή και είπε ότι ήταν ιδιαίτερα ευτυχής που κατάφερε να γίνει Τούρκος πολίτης με τη σύζυγό του Feride Alp.

Πληροφοριακά ο Walter, ως πολιτικός ανήκει στο Συντηρητικό Κόμμα πολιτικός, ήταν μέλος του κοινοβουλίου για τη Βόρεια Dorset από το 1997 μέχρι τις γενικές εκλογές του Μαΐου 2015 στη Βρετανία. 



 Ήταν, επίσης, ο πρώην επικεφαλής της βρετανικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου (PACE) και επανειλημμένα ταξίδεψε στο Azerbijan για να παρατηρήσει την δημοκρατική πρόοδο της χώρας… .! Ως γνωστό ο τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu έχει πολλές «φιλίες» και με δικούς μας… γνωστούς από τις θαλάσσιες μπίζνες τους, πρόσφατα μεταλλάχτηκαν και σε «αέριους» … .!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html