Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΑΠΑΤΗ που διασύρει την Ομογένεια ΗΠΑ:





ΕλληνοAμερικανοί εκπαιδευτικοί εξαπάτησαν το ελληνικό Δημόσιο (υπουργείο Παιδείας), γιά να λάβουν...σύνταξηΕπιβεβαιωμένες πληροφορίες του ''Κ'' αναφέρουν ότι ειδικά την τελευταία δεκαετία, εκπαιδευτικοί Ελληνοαμερικανοί (δάσκαλοι), έκαναν ψευδείς δηλώσεις στο υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας, μέσω

των γενικών Προξενείων, ειδικά στις βόρειες Πολιτείες των ΗΠΑ (πιθανά και σε αυτό στην Τάμπα), γιά να έχουν σύνταξη και από την Ελλάδα, παραβιάζοντας νόμους.

Δηλαδή, διέπραξαν απάτη και με την υπογραφή τους. Ο νόμος Ελλάδας αναφέρει ότι σύνταξη δίνεται αν έχουν συμπληρώσει συγκεκριμένα χρόνια εργασίας με 18 ώρες κάθε εβδομάδα (που λογικά ούτε σε 80 χρόνια συμπληρώνουν) ή αν δεν έχουν σύνταξη στις ΗΠΑ.

 Το ''Κ'' γνωρίζει περιπτώσεις δασκάλων στην Ομογένεια που πήραν σύνταξη και από την Ελλάδα παράνομα, εξαπατώντας το ελληνικό κράτος με ψευδείς δηλώσεις, που επικύρωσαν ανεύθυνοι-διαπλεκόμενοι''συντονιστές εκπαίδευσης'' στις ΗΠΑ ή ανεύθυνοι-διαπλεκόμενοι Πρόξενοι ή υψηλόβαθμοι ανεύθυνοι-διαπλεκόμενοι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας.

(Σημ.: Η ''κοπτόμενη'' γιά την ''παιδεία'', φερόμενη ως πρόεδρος Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Στέλα Κοκόλη, είναι αποδέκτης σύνταξης και από την Ελλάδα, εκτός της βασικής της -social security- από τις ΗΠΑ; Αν ναι, με ΤΙ δικαιολογητικά πήρε σύνταξη -αν πήρε- από Ελλάδα; Ο μέχρι πρόσφατα πρόεδρος συλλόγου δασκάλων δυτ. Φλόριδας, παίρνει -και αυτός, μαζί με άλλους- σύνταξη από Ελλάδα; Αν ναι, με ΤΙ δικαιολογητικά;


Ο πρώην πρόεδρος Ομοσπονδίας Σικάγου και δάσκαλος, παίρνει και αυτός σύνταξη; Αν ναι, με ΤΙ δικαιολογητικά; Οι ''κοπτόμενοι'' γιά την ελληνική Παιδεία, παίρνουν και αυτοί-αυτές, σύνταξη; Αν ναι, με ΤΙ δικαιολογητικά;... Εισαγγελείς στην Ελλάδα υπάρχουν;).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html