Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: «Δώσαμε γη και ύδωρ. Προτείναμε τρεις και πλέον φορές το email Χαρδούβελη»


«Δώσαμε γη και ύδωρ. Προτείναμε τρεις και πλέον φορές το email Χαρδούβελη» 
επεσήμανε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας αναφερόμενος -από την εκπομπή του Εν 
Αθήναις στον Real FM- στο αποτέλεσμα του
χθεσινού Eurogroup αλλά και της Συνόδου Κορυφής. «Προτείναμε να 
αποτεφρώσουμε όλες τις μικρομεσαίες, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και 
όποιον Έλληνα μπορεί να έχει φοροδοτική ικανότητα ή και να μην έχει» είπε ο ίδιος.

«Η κ. Λαγκάρντ, όπως μεταδόθηκε πριν από λίγο, είπε ότι δεν ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του ταμείου οι ελληνικές θέσεις αλλά θα υπάρχει λύση έως το τέλος της εβδομάδος, ωστόσο δεν αποδέχεται πλήρως τα μέτρα. Δεν αποδέχεται τα 8 δις εντός 17μήνου» επεσήμανε ο ίδιος και συνέχισε λέγοντας «Ο κ. Σόιμπλε δεν βρήκε τίποτα το καινούργιο στις προτάσεις μας και ζήτησε να ψηφιστούν πρώτα από το ελληνικό και μετά από τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια. Η κ. Μέρκελ είπε ότι είναι λεπτομέρεια η αναδιάρθρωση του χρέους που θα συζητηθεί πιο κάτω. Το ίδιο είπαν όλοι και μάλιστα κάποια μικρά κράτη της Ευρώπης, όπως η Λιθουανία, βγήκαν από τη σύνοδο και είπαν ότι είμαστε μακριά από συμφωνία – λέγοντας: οι Έλληνες θέλουν να πληρώνουμε το πάρτι τους».

Σύμφωνα με τον κ. Τράγκα «όλοι ζητάνε από τους Έλληνες να αυτοπυρποληθούν οικονομικά, μετά από καιρό να γίνει συζήτηση για το χρέος, την επιμήκυνση ή την αναδιάρθρωση και ελπίζουν ότι η Ελλάς θα παραμείνει στην ευρωζώνη. Οι Γάλλοι με τον Φρανσουά Ολάντ είπαν ότι η ελληνική κυβέρνηση ανέλαβε τις ευθύνες της και ο Γιούνκερ με τον Ντάισελμπλουμ έκαναν και τις σχετικές πλακίτσες τους. Ο πρώτος λέγοντας ότι γνωρίζει τη λέξη γνώση στα ελληνικά και ο δεύτερος χαμογελώντας μπροστά στις κάμερες για την ελληνική αναδίπλωση. Και οι δύο τόνισαν ότι είναι σημαντικές αλλά με καθυστέρηση οι ελληνικές προτάσεις».

Η φοροεπιδρομή 8 δισ. ευρώ
Όπως επεσήμανε ο γνωστός δημοσιογράφος «όλοι πλέον στο εξωτερικό και στο εσωτερικό αντιλαμβάνονται ότι το Μαξίμου και η κυβέρνηση προσέφερε δυστυχώς στους ξένους μια φοροεπιδρομή 8 δισ. εντός 17μηνών. Η ελληνική Αριστερά –όπως ήθελαν και τα έξω και τα έσω κέντρα– χρεώνεται και πιστώνεται τη μεγαλύτερη μνημονική ανθρωποθυσία που ήρθε στην Ελλάδα τα πέντε τελευταία χρόνια. Χρεώνεται και πιστώνεται πλέον όλη την έξοδο χιλιάδων ανθρώπων που θα ακολουθήσει αυτής της μεγάλης φοροεπιδρομής». Σύμφωνα με τον ίδιο ήδη σε non paper η κυβέρνηση αποδέχεται ότι η πρόταση δεν αποτελεί μέρος του προγράμματός της αλλά είναι αποτέλεσμα σκληρών και επίπονων διαπραγματεύσεων».

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο «8 δισ. μέτρα για 17 μήνες πιστώνεται ο κ. Τσίπρας, ποσό το οποίο δεν είχε ούτε διανοηθεί ποτέ να επιβάλλει η δεξιά και το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο θέλουν οι ξένοι να αδειάσει πλήρως η χώρα και οι Έλληνες να μεταφέρουν τις κατοικίες τους, τις εργασίες τους, τα όνειρά τους σε χώρες του εξωτερικού». Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «είναι αδύνατον με βάση αυτά που ακούγονται να σταθεί πλέον φοροδοτικά επιχείρηση –μεγάλη ή μικρή- ελεύθερος επαγγελματίας ή φυσικό πρόσωπο ή εργαζόμενος. Οι φόροι είναι έμμεσοι και άμεσοι, τα μέτρα που ήδη έχουν ληφθεί επιβαρύνονται τρομακτικά και θα επιταχυνθεί όλη η ρευστοποίηση των ιδιωτικών περιουσιών όπως και των περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου».
Τι ψυθιρίζεται στο εσωτερικό
Αναφερόμενος στα όσα ακούγονται στο εσωτερικό της χώρας ο κ. Τράγκας είπε «εδώ ψιθυρίζουν ότι εάν δεν ψηφίσει ο Καμμένος ή εάν δεν ψηφίσει η Αριστερή Πλατφόρμα του κ. Λαφαζάνη, ο κ. Τσίπρας θα μπορέσει να τα περάσει όλα αυτά και να τα πάει πακέτο στους Γερμανούς με τη βοήθεια του Ποταμού ή ακόμη και των ελευθέρων ψήφων της ΝΔ που το μόνο που λέει είναι εμείς τα κάναμε καλύτερα, εμείς τα ανακατεύαμε τα μνημονιακά υλικά καλύτερα. Επίσης θα υπάρχει το επιχείρημα ότι η φορολόγηση θα στραφεί κατά των πλουσιότερων και ότι το κράτος και οι ξένοι θα τα πάρουν από τους πλουσιότερους, που τους έχουν βαφτίσει φοροφυγάδες, και ότι δεν θα πληγούν οι αδύνατοι. Τεράστιο λάθος! Αφού μόλις θα κλείνουν τις επιχειρήσεις οι σχετικά δυνατότεροι, θα χάνουν τις θέσεις τους ή θα παίρνουν μειωμένους μισθούς οι απομείναντες φτωχότεροι».

Την ίδια στιγμή, «η Αριστερά πιστώνεται με τη μείωση των αμυντικών δαπανών. Έτσι λοιπόν κυρίες και κύριοι επιβεβαιώνονται όλες οι εκπομπές που σας έκανα εδώ και όλες οι προβλέψεις μου ότι οι ξένοι δεν ήθελαν να οδηγήσουν με δεξιά κυβέρνηση της Ελλάδα σε ολική αποτέφρωση. Ήθελαν να υπάρχει μία μη αρεστή Αριστερή κυβέρνηση η οποία με το επιχείρημα κάνουμε μεταρρυθμίσεις –απονέμουμε δικαιοσύνη θα επιτεθεί για λογαριασμό των ξένων εναντίον όλων των Ελλήνων που ασκούν ακόμη ελεύθερη οικονομία, που ιδιωτεύουν και που θέλουν να βγάζουν χρήματα στην Ελλάδα».


Στο δρόμο για Γουατεμάλα
«Η χώρα μπήκε για τα καλά στο δρόμο για τη Γουατεμάλα. Εδώ θα παραμείνουν οι 10 οικογένειες που θα αγοράζουν αντί πινακίου φακής τις πτωχευμένες περιουσίες και τα απαξιωμένα σπίτια των Ελλήνων θα αγοράσουν όλη τη χώρα μαζί με τους ξένους, η οποία στο τέλος θα γίνει πολλά κράτη εξαιτίας της συρρίκνωσης του πληθυσμού της εισόδου των ξένων, των οικονομικών ζωνών που αναπόφευκτα πλέον θα δημιουργηθούν και της εκτεταμένης διασποράς του ελληνισμού. Οι Έλληνες πλέον συγκεντρώνονται στα τηλεοπτικά δίκτυα όπου τσακώνονται για το ποια ήταν η καλύτερη συμφωνία υποταγής και υποχώρησης, ποιο ήταν το καλύτερο μνημόνιο, ποια κυβέρνηση τα έχωσε καλύτερα στους ξένους και πως μπαίνοντας στην Ευρώπη μετά από 50 ή 100 χρόνια αποικιακής κατοχής θα αναστηθεί πάλι η πατρίδα. Και όλα αυτά αφού προηγουμένως, με αλλεπάλληλες προδοσίες, ψευδή επιχειρήματα και πλύση εγκεφάλου επί των μαζών καταφέραμε να κάνουμε εναλλάξ συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα για το πως θέλουμε να μας βασανίζουν εντός του στρατοπέδου συγκέντρωσης που φτιάξαμε! Πήγε μέχρι και ο επίτιμος στη συγκέντρωση να φωνάξει ΜΕΝΟΥΜΕ στην Ευρώπη».

Read more: http://www.oparlapipas.com/2015/06/email.html#ixzz3dv6nPGnt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html