Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Σέρρες: Η εικόνα που σφίγγει το στομάχι στους χρήστες των social media – Συγκίνηση για τη σκυλίτσα που βρέθηκε σε λάκκο με πίσσα (Φωτό)!



Οι σοκαριστικές εικόνες προκαλούν οργή στους χρήστες τόσο του facebook όσο και τουtwitter…
Η σκυλίτσα απεγκλωβίστηκε από την πίσσα από δύο εθελοντές φιλόζωους στο
Σιδηρόκαστρο Σερρών. »Ο ιδιοκτήτης της γνώριζε από την πρώτη στιγμή το ατύχημα και δεν έκανε το παραμικρό» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι εθελοντές που την φροντίζουν και ζητούν βοήθεια για την θεραπεία της και μία υπεύθυνη οικογένεια να την υιοθετήσει.
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
Οι εθελοντές καλούν τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν στο: 6937-015306. Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν: »Η κυρία που την εντόπισε την άκουσε να φωνάζει…εμείς την βρήκαμε αμίλητη, παραδομένη…
Κοιτάζει τους διασώστες της στα μάτια και δεν βγάζει τσιμουδιά. Της αξίζει μια άλλη ζωή. Μια οικογένεια που θα την αγαπήσει πραγματικά. Σίγουρα υπάρχει κάπου μια μικρή γωνίτσα σε αυτόν τον τεράστιο ανθρώπινο πλανήτη που μόνο ανθρωπιά δεν έχει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html