Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΗΧΘΗ ΚΑΙ ΑΠ΄ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ- Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επειδή πολύς λόγος έγινε για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με την «απαγόρευση» εκτροφής κλωνοποιημένων ζώων και βρήκαν ευκαιρία τα γνωστά
και άγνωστα blogs να βγάλουν τα εσώψυχα τους και να ξεράσουν χολή κατά των ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» καλό είναι να θυμόμαστε πως ο Διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, ας εξετάσουμε τους λόγους για τους οποίους οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής ψήφισαν εναντίον αυτού του κειμένου.
Αρχικά, όπως τόνισαν και ο Λάμπρος Φουντούλης και ο Στρατηγός Επιτήδειος, οι δύο Ευρωβουλευτές που τους δόθηκε χρόνος ομιλίας στη συζήτηση σχετικά με αυτό το κείμενο, είμαστε ενάντια στον βιασμό της φύσης και την κλωνοποίηση για οποιονδήποτε λόγο.
https://www.youtube.com/watch?v=fBPLQElNgBQ 
Θα πει τότε κάποιος αφελής, γιατί δεν υπερψηφίσατε την απαγόρευση; Γιατί αυτό το κείμενο, μόνο απαγόρευση δεν είναι. Εύκολα το διαπιστώνει κανείς αυτό αν μπει στον κόπο να διαβάσει κάτι παραπάνω από τον τίτλο του ψηφίσματος. Βέβαια, μόνος κάποιος πολύ αθώος θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο από τα κοράκια της Ένωσης, τα οποία φυσικά δεν απέκτησαν ξαφνικά περιβαλλοντολογικές ανησυχίες.
Κλείνοντας την απάντηση αυτή, ελπίζουμε να καλύψαμε όσους καλοπροαίρετα βιάστηκαν να κάνουν κριτική. Απλά μια υπενθύμιση, καλό είναι να διαβάζουμε και το κειμενάκι κάτω από τον τίτλο αν είναι να κατηγορήσουμε ε; Ξέρω, είναι κουραστικό και δύσκολο, που να διαβάζουμε τώρα και σιγά βλακείες θα λέει, αλλά άμα θες να το παίζεις δημοσιογράφος - blogger – μελλοντικό Πούλιτζερ για το καλύτερο και πιο έγκυρο blog καλό είναι να το κάνουμε καμιά φορά.
Όσο για τους άλλους, που νόμισαν πως θα βρουν τρόπο να χτυπήσουν τη Χρυσή Αυγή, μην χαίρεστε, οι Ευρωβουλευτές του Κινήματος μας δεν είναι ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε Νέα Δημοκρατία να ψηφίζουν ότι τους επιβάλλουν οι πολιτικές ομάδες στις οποίες είναι ενταγμένοι και υπακούν. Ίσως θα έπρεπε να αφιερώσουν λίγο από τον «πολύτιμο» χρόνο τους και να είχαν διαβάσει τα περιεχόμενα της έκθεσης.

«Οι κλώνοι ζώων παράγονται όχι για να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή κρέατος ή γάλακτος αλλά μάλλον για να χρησιμοποιηθεί το αναπαραγωγικό υλικό τους για σκοπούς αναπαραγωγής. Οι απόγονοι κλώνων ζώων που είναι αποτέλεσμα εγγενούς αναπαραγωγής είναι τα ζώα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τροφίμων.»
Ελευθέριος Συναδινός - Λάμπρος Φουντούλης - Γεώργιος Επιτήδειος
Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html