Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΚΛΑΥΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.





Αναφέρετε την λέξη «δουλεία» και οι περισσότεροι Αμερικανοί πλάθω εικόνες του 18ου αιώνα αφροαμερικάνων ανδρών, που είναι δεμένοι με δεσμά, και αναγκάζονται να δουλεύουν στις φυτείες για να υποστηρίξουν τους πλούσιους, υπέρβαρους, λευκούς

ιδιοκτήτες φυτειών που καπνίζουν πούρα.
Αυτή η παραπλανητική εικόνα, ενώ βασίζεται   σε κάποιο βαθμό στην πραγματικότητα, έχει επίσης τοποθετηθεί στο μυαλό μας με σκοπό, να έχουμε μια σαφή κατανόηση της «δουλείας» ως κάτι που «κάποτε συνέβη" σε κάποιους φτωχούς άτυχους ανθρώπους πολύ καιρό πριν.
Ευτυχώς για μας αυτές οι μέρες πέρασαν, ή όχι;
Υποθέτουμε ότι πέρασαν.
Δυστυχώς, σήμερα, οι περισσότεροι από εμάς είμαστε σκλάβοι - μαύροι, λευκοί,  κίτρινοι, ισπανόφωνοι, σχεδόν ο καθένας. Μόνο που δεν το ξέρουμε, γιατί δεν μπορούμε να το αναγνωρίσουμε. Και δεν μπορούμε να το αναγνωρίσουμε, γιατί η ιδέα της "υποδούλωσης" (αλυσίδες,  φυτείες, κ.λπ.) δεν ταιριάζει με την παρούσα δύσκολη θέση μας, η οποία είναι μια πιο λεπτή μορφή υποδούλωσης.
"Η δουλεία δεν καταργήθηκε ποτέ, επεκτάθηκε ώστε να περιληφθούν όλα τα χρώματα."
-Charles Bukowski

Είμαστε όλοι σκλάβοι πρώτα απ 'όλα, με την αναγκαστική φορολογία. Πληρώνουμε φόρους για ανθρώπους που θα θέλαμε να δούμε κλειδωμένους στη φυλακή.
Τα χρήματα που έχουν κλαπεί από το εισόδημά μας, χωρίς να συμφωνήσουμε σε αυτό, και ανεξάρτητα από το αν ή όχι εγκρίνουμε πώς θα δαπανώνται τα χρήματα αυτά.
Ξέρετε το παλιό ρητό: " Μόνο δύο βεβαιότητες υπάρχουν στη ζωή: ο θάνατος και οι φόροι.»
Μάντεψε ποιος δημιούργησε αυτό το διεστραμμένο αδίστακτο σύνθημα και το έβαλε  στη συνείδησή σας; Η Federal Reserve Bank, ένα ιδιωτικό ίδρυμα.
Το έκανε και την περάσει στο αμερικανικό λεξιλόγιο επειδή θέλουν να ενισχύσουν τον ασφυκτικό κλοιό τους στον αμερικανό εργαζόμενο.
Μια άλλη ένδειξη της οικονομικής μας υποδούλωσης είναι ο αριθμός των ωρών που βρισκόμαστε στην «δουλεία» ή στην «εργασία» μόνο για να έχουμε αρκετά χρήματα για να «τα βγάλουμε πέρα."
Αμερικανοί εργάζονται 40+, 50+ ή 60+ ώρες την εβδομάδα για να διαπιστώσουν ότι είναι τόσο στραγγισμένοι στο τέλος της κάθε ημέρας που πολλοί δεν θέλουν να κάνουν τίποτα, εκτός από το να  παρακολουθήσουν τηλεόραση.
Έρχεται το Σάββατο,  η διάθεση ανεβαίνει, οι κρατούμενοι απελευθερώνονται προσωρινά από τα κλουβιά τους. Αλλά σύντομα το απόγευμα της Κυριακής έρχεται, και μαζί με αυτό η συνειδητοποίηση ότι θα μπουν πίσω στη φυλακή τη Δευτέρα το πρωί.
Στην ουσία, είστε ένας σκλάβος της οικονομίας για 5 ημέρες (6 ημέρες για πολλούς ανθρώπους) για τις επιχειρήσεις, σε αντάλλαγμα για 1 ή 2 μέρες ελευθερίας για τον εαυτό σας.
Και τι κάνετε σε αυτές τις 1 ή 2 μέρες; Όλες τις πληρωμές λογαριασμών, τα ψώνια, και τις αναγκαιότητες που δεν έχετε χρόνο στη διάρκεια της εβδομάδας. Ή απλά να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, ώστε να μπορείτε να πάτε πίσω για να είστε σκλάβος στις μεγάλες εταιρείες που σας υποδούλωσαν.
Είναι αυτό ζωή; Κυνηγούμε τα χρήματα, βγάζουμε χρήματα, και εστιάζουμε όλοι τις ζωές μας γύρω από τα χρήματα ... μέχρι να πεθάνουμε;



Ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που "πληρώνει" για να ζήσει στη Γη. Και σήμερα πληρώνει με όλη του τη ζωή!
Φυσικά, και η δουλειά είναι σημαντική, διότι την χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε.
Ωστόσο, τόσο πολλοί άνθρωποι χάνουν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους για να κάνουν πράγματα που μισούν μόνο και μόνο επειδή νομίζουν ότι πρέπει να κερδίσουν χρήματα:

Βάλτε τις πιστωτικές κάρτες και τα δάνεια τραπεζών.
Χάρη σε αυτά τα εργαλεία της υποδούλωσης, οι περισσότεροι Αμερικανοί βρίσκονται σε χρέος, είτε πρόκειται για ένα δάνειο αυτοκινήτου, για ένα στεγαστικό δάνειο, το χρέος των πιστωτικών καρτών ή του σπουδαστικού δανείου - και αυτό μπορεί να παρομοιαστεί με μια φυλακή μέσα σε φυλακή.

Το χρέος είναι μια εθνική επιδημία. Ωστόσο, αντί να αποθαρρύνει τις απερίσκεπτες και επιπόλαιες δαπάνες, και αντί να συμβουλεύει τους ανθρώπους να μην αγοράζουν ό, τι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά, οι τράπεζες και οι μεγάλες επιχειρήσεις και τα πρακτορεία ειδήσεων ενθαρρύνουν τους Αμερικανούς να αναζητήσουν περισσότερα δάνεια και να αποκτήσουν  περισσότερες πιστωτικές κάρτες.



ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ!!! Πληρώστε αργότερα !!!! (με τόκο)
Είναι ακριβώς σαν τη μαφία, μόνο οι τράπεζες και οι εταιρείες πιστωτικών καρτών έχουν την προστασία του αυτό το Νέο αυτοκίνητο τώρα!
• Απολαύστε την τηλεόραση επίπεδης οθόνης ΤΩΡΑ!
• ΑΓΟΡΑΣΤΕ εκείνες τις νέες συσκευές ΤΩΡΑ!
• Γίνετε ο φθόνος των φίλων σας, της οικογένεια, σας, των  γειτόνων σας!
• Τώρα μπορείτε να είστε ευτυχισμένος!




Δυστυχώς, αυτό δεν είναι αλήθεια.
Τα χρήματα δεν σας κάνουν ευτυχισμένο, και ούτε κάνουν τους ανθρώπους να σας ζηλέψουν.
Η ευτυχία σας κάνει ευτυχισμένους. Έτσι κάνει την ελευθερία.
Με αυτό κατά νου, εδώ είναι μια καλή λύση για την οικονομική υποδούλωση που όλοι πάσχουν:

 ΜΗΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ,
ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.



"Ξεχάστε τη σφοδρή επιθυμία σας, για το χρυσό του πλουσίου.
 Το μόνο που χρειάζεστε, βρίσκεται μέσα στην ψυχή σας "

-Lynyrd  Skynyrd, Simple Man

«Είστε μια θεϊκή ύπαρξη. Έχετε αξία,  μετράτε. Έρχεστε από σφαίρες αφάνταστης δύναμης και   φωτός και θα επιστρέψετε σε αυτές τις σφαίρες. "
-Terence McKenna

«Βαθύτερος φόβος μας δεν είναι ότι είμαστε ανεπαρκείς. Βαθύτερος φόβος μας είναι ότι είμαστε ισχυροί πέρα από το μέτρο. Είναι το φως μας, όχι το σκοτάδι μας, που μας φοβίζει περισσότερο. "
-Marianne Williamson

Πείτε τα αποσπάσματα αυτά σε έναν χρηματιστή της Wall Street και θα ξεσπάσει σε γέλια.
Είναι απλά ανίκανοι να κατανοήσουν αυτή την αρχαία σοφία επειδή έχουν πλήρως παγιδευτεί από τη σύγχρονη κοινωνία.
Όχι μόνο αυτό, θα "πρέπει" να σας γελοιοποιήσουν, επειδή δεν είναι σε θέση να αισθανθούν αυτή τη βαθειά σοφία μέσα τους και η "γελοιοποίηση" είναι απαραίτητη, διότι πρέπει να γελοιοποιήσουν κάτι που δεν καταλαβαίνουν.

Το πρόβλημα είναι, ακόμη και άνθρωποι που αισθάνονται αυτή την βαθιά σύνδεση  , ήδη κάποια στιγμή, αισθάνονται το φόβο, την ανησυχία. Η αμφιβολία σέρνεται - ίσως μια χαμένη θέση εργασίας ή ένα ξαφνικό απρόσμενο χτύπημα και ένα οικονομικό πλήγμα - τότε αισθάνεστε παγιδευμένοι ή ανίσχυροι.
Το κόλπο εδώ είναι να θυμόμαστε πάντα ότι ο κόσμος είναι ένα μαγικό μέρος.
Απλά αφεθείτε στη Φύση για μια μέρα (απολαύστε τον ουρανό, τα σύννεφα, τη θάλασσα, ένα δάσος, τα ζώα) και θα κρατήσετε τον εαυτό σας λέγοντας:
"Θα επιβιώσω. Όλα θα πάνε καλά. Πάντα έτσι συμαίνει. "
Φυλάξτε αυτό το ποίημα στο μυαλό:


Ρωτήστε τον εαυτό σας το εξής:
"Αν δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα όπως τα χρήματα, τότε τι θα έπρεπε να κάνω με τη ζωή μου;"
Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το ποιος είναι ο σκοπός σας, η ζωή σας, ποια είναι" Η ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ" -.
Είναι ευκολότερο από ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε πως μπορείτε να ζήσετε με λιγότερα χρήματα από ό, τι πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε, απλά πρέπει να είστε πρόθυμος να πάτε ενάντια στο κύμα για να το πραγματοποιήσετε.
Μην αγοράζετε ό, τι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Περιορίστε τη χρήση πιστωτικής κάρτας ή καταργήστε την. Προσπαθήστε να μην ενδώσετε στον κύκλο της κατανάλωσης. Ο καταναλωτισμός, η δουλεία του χρέους, η δουλεία της μισθωτής σκλαβιάς, όλα πάνε χέρι-χέρι.
Αποφασίστε πόση δύναμη θα τους αφήσετε να έχουν πάνω σας. Να θυμάστε, όταν έχετε δανειστεί χρήματα, από μια τράπεζα, από μια εταιρεία πιστωτικών καρτών, από έναν τοκογλύφο, ή οποιοδήποτε άλλο - είστε δικός τους.
Μην υποκύψετε στην νοοτροπία "Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα". Σίγουρα, συνεχίζει να είναι νόμιμο για τους αφέντες του χρέους για να μας υποδουλώσουν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παγιδευτούμε σ' αυτό.
Μπορείτε να αρρωστήσετε από τα οικονομικά προβλήματα. Πράγματι, οι περισσότεροι άνθρωποι υποκύπτουν κάποια στιγμή.
Φυσικά, αυτό είναι ένα μεγάλο έσοδο για οποιονδήποτε στον κλάδο της "θεραπείας" άρρωστων ανθρώπων, ή τουλάχιστον που ισχυρίζονται ότι θεραπεύουν αρρώστους.

Μπείτε στην φαρμακευτική αγορά των δισεκατομμυρίων δολαρίων και οι φίλοι μας στη Merck, την Pfizer, και τις υπόλοιπες ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html