Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΚΙΑΛΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΑΣ ΣΚΛΗΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΑΠ'ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ !!



ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ 
; ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Αθώος κρίθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 30χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορούνταν ότι εμπλέκεται σε υπόθεση
διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Ο 30χρονος είχε κριθεί ένοχος τον Οκτώβριο του 2013 για την υπόθεση αυτή από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου και είχε καταδικαστεί ερήμην σε ποινή κάθειρξης 9 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Ωστόσο κατά της απόφασης του δικαστηρίου άσκησε έφεση η οποία εκδικάστηκε χθες από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, το οποίο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Κώστα Ασλάνη τον απάλλαξε από κάθε κατηγορία.
Ο 30χρονος αλλοδαπός κατηγορούνταν για αγορά, κατοχή, πώλησης και μεσολάβηση σε αγορά ναρκωτικών ουσιών.
Στην ίδια υπόθεση κατηγορούνταν και 55χρονος κάτοικος Κω τον οποίο όμως το πρωτόδικο δικαστήριο απάλλαξε από κάθε κατηγορία κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης του κ. Κώστα Ασλάνη.
Αφορμή για την παραπομπή στη δικαιοσύνη των δύο ανδρών, στάθηκε η σύλληψη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω στις 31 Μαΐου 2008 στις 8 παρά 20 το βράδυ, ενός 35χρονου ο οποίος βρέθηκε να κατέχει 4,2 γραμμάρια κοκαΐνης.
Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει ο 35χρονος στους αστυνομικούς την ποσότητα αυτή την είχε προμηθευτεί από τον 55χρονο έναντι του χρηματικού ποσού των 500 ευρώ. Αστυνομικοί που παρακολουθούσαν διακριτικά τον 55χρονο δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν καθώς ανέπτυξε ταχύτητα με την δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε και τράπηκε σε φυγή. Από την προανάκριση ωστόσο  που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας σε κέντρο διασκέδασης του νησιού ο 30χρονος Αλβανός συνεννοήθηκε και παρότρυνε τον 55χρονο για την αγοραπωλησία αυτή.


Πηγή : Aπηλλάγη ο Αλβανός για τη διακίνηση ναρκωτικών | Η ΡΟΔΙΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html