Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ!! ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΓΚΕΤΟ ! ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ !!



Αποτελεί κοινό τόπο ότι το πάρκο στα Λαϊκά Ρόδου έχουν γίνει γκέτο αλβανών κάτι χρόνια τώρα!! 
Το κακό φαίνεται να ξεφεύγει απο κάθε έλεγχο, αυτήν την στιγμή 18:30 δεκάδες αλβανοί γλεντούν και μεθάνε με δυνατή αλβανική μουσική! 

Οι κάτοικοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά,  αφού η αστυνομία δεν πράττει τα αυτονόητα,  οι κάτοικοι των λαϊκών δεν κάνουν τίποτα,απλά ανέχονται αυτή την κατάσταση,  για να μην βρεθούν στο τμήμα η ακόμα ποιο μέσα,,,το περίεργο στην κατάσταση είναι πως δεν βρέθηκε ούτε ένας λαϊκιώτης μα ούτε Φλωρηνιώτης να βάλει μια τάξη στην γειτονιά του!  την ίδια στιγμή οι αλβανοί αποθρασύνθηκαν εντελώς, πίνουν μπύρες μέσα σε παιδική χαρά,κραυγάζουν σαν ζώα,και αφού κανείς δεν τους κάνει μια παρατήρηση τα βλαχοειδή αλβανά κάνουν τον μάγκα,,.
Εμπόριο ναρκωτικών, ξυλοδαρμούς περαστικών, εξυβρίσεις,φωνασκούν σε ακατάλληλες ώρες ,,,
Όλα αυτά συμβαίνουν κάτω απ΄την μύτη της αστυνομίας  

Σχετική ανάρτήση

BOMBA!!ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΝΕΑΡΟΥ ΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟ 7 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΠΡΟΧΘΕΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ 22 ΧΡΟΝΟΥ-ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΟΠΡΑΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html