Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΒΟΜΒΑ! Τέλος οι εθνικές ένοπλες δυνάμεις κι ο στρατός…


1

Σοκάρει μία απόφαση των κυβερνώντων, η οποία αναμένεται να αλλάξει ριζικά τις εθνικές ένοπλες δυνάμεις και σταδιακά να τις οδηγήσει στον αφανισμό. Συγκεκριμένα υπογράφηκε από τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης η προκήρυξη, η οποίαθα επιτρέπει στους αλλοδαπούς να συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις για τις στρατιωτικές σχολές. Μάλιστα καταργούν την προϋπόθεση του ελληνικού γένους για τους υποψήφιους, την οποία μάλιστα κατάργησαν ως αντισυνταγματική.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη, ο οποίος επιθυμώντας την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, «βοήθησε» στη λήψη μίας απόφασης η οποία αναμένεται να συντρίψει τον εθνικό χαρακτήρα του στρατού.
Έτσι λοιπόν, θα μπορεί να εισέλθει σε όλες τις στρατιωτικές σχολές όποιος έχει την ελληνική ιθαγένεια ακόμη κι αν έχει διαφορετική εθνική συνείδηση. Σε ένα λοιπόν «υπερβολικό» σενάριο πολέμου με τη χώρα καταγωγής του, τι θα έκανε ένας στρατιωτικός που έχει απλά την ελληνική ιθαγένεια;
Μην ξεχνάμε πως σε αρκετές περιοχές της χώρας μας, υπάρχουν αρκετοί μουσουλμάνοι μετανάστες, οι οποίοι υποστηρίζουν πως πατρίδα τους είναι η Τουρκία. Έχουν δηλαδή τουρκική εθνική συνείδηση. Πώς θα μπορούν να προασπιστούν τα συμφέροντα των εθνικών ενόπλων δυνάμεων, όταν θα εντάσσονται σε αυτές;
http://apokalyptikodeltio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html