Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ !! ΨΗΦΙΣΤΕ ΡΩΜΗΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ



Εδώ οι νέοι σωτήρες που θα σας σώσουν Ρωμηοί!!
Ζωή άναψες το κεράκι στο περιουσιο λαο του Ισραήλ!! μπράβο καλό κορίτσι ,,,,τώρα μπορεί και να μπεις στην βουλή! τελειώσαμε ,,,,,την Μακρή την ξέραμε ,,ρε φίλε ο Φάηλος είναι αυτός;,, ΜΑΥΡΟ

3 σχόλια:

  1. Πιστεύω να το γνωρίζετε πως εδώ η ΖΚ βρίσκεται στο οστεοφυλάκιο των θυμάτων του Διστόμου και ανάβει ένα κερί, όχι στην εκκλησία αλλά για να τιμήσει τη μνήμη των ηρώων. Πιστεύω να το γνωρίζετε επίσης πως το άναμα ενός κεριού για τους νεκρούς είναι πανανθρώπινο έθιμο και όχι θρησκευτικό απαραίτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η, εκ του πράγματος, κοινοβουλευτική άκρα της Αριστεράς της Γραικίας ή Χατζηρωμανίας ή Χατζαηβατίας. Της Αριστεράς που κορόϊδευε τους χαζούς συμπολίτες μας πως τάχα θα έκανε διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας ή, έστω, θα φορολογούσε κανονικά την τελευταία, όπως όλους τους άλλους πολίτες και φορείς. Η (αηδιαστική) συλλογή των νεκροκεφαλών στο βάθος, συμβολίζει το τέλος (διάβαζε: την χρεωκοπία) μιας ακόμη ιδεολογίας του πολιτικού Μονοθεϊσμού. Χαιρόμαστε πολύ και προχωράμε!

      Διαγραφή
  2. Συμπέρανε δηλαδή κάποιος ότι όλοι μα όλοι οι εκτελεσθέντες ήταν θρήσκοι ορθόδοξοι και ήθελαν να γίνει τέτοια έκθεση των λειψάνων τους! Ακόμα χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html