Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΓΑΔΟΥΡΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟ [ΓΟΥΡΟΥΝΑ]!!!!!



ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ!! 

Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσουμε τους ανεύθυνους
ενοικιαστές των εν λόγο οχημάτων που σπέρνουν τον θάνατο και την δυστυχία απο τότε που  δρομολόγησαν στους δρόμους του νησιού μας τις κρεατομηχανές τους  ! Αυτά τα ανθρωποειδή εγκληματίες που κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας, καταστρέφουν μέρα με την μέρα τον τουρισμό μας, βέβαια δεν είναι  οι μόνοι υπευθυνοι για  το μακελειό που συντελείτε στις μέρες μας, υπάρχουν και άλλοι , όπως τα παραθυράκια των νόμων των νομοθετών της χωράφας των Ρωμηών που ζούμε, που ο ένας νόμος αδρανοποιεί τον άλλο, απογορεύετε και επιτρέπετε, ναι μεν αλλά,,,  και άλλα φαιδρά και γελοία .
Ταυτόχρονα έχουμε την τροχαία που νίπτει τα χείρας της,  τους αρμόδιους να εθελοτυφλούν σε βάρος πάντα των ανυποψίαστων τουριστών που δεν πολυκαταλαβαίνουν τι κίνδυνο διατρέχουν ενοικιάζοντας τις κρεατομηχανές με τις τέσσερις ρόδες.!
Αλλο ένα σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην γέφυρα Γαδουρά της Καλάθου, όπου ένας τουλάχιστον ακόμη ανυποψίαστος επισκέπτης, οδηγώντας  την τετράτροχη κρεατομηχανή που ενοικίασε, χώθηκε στην κυριολεξία μαζί με τον  συνεπιβάτη του στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, οι τραυματιοφορείς του ασθενοφόρου τους μάζεψαν ανοιγμένους !!

Αυτή η κατάσταση με τόσους αθώους τουρίστες σακατεμένους στους δρόμους του νησιού δεν μπορεί να συνεχιστεί, πρεπει να σταματήσει! απαγορεύοντας την κυκλοφορία των κρεατομηχανών με τις τέσσερις ρόδες, βγάζοντας τες απο τους δρόμους μια και καλή.
Θεωρείται  εγκληματική η μη παρέμβαση του διοικητή της τροχαίας Ρόδου.
Ευχόμαστε οι επισκέπτες μας να είναι καλά, και να αναρρώσουν τάχιστα, επιπλέον ευχόμαστε να μην ήταν άλλο ένα θανατηφόρο ατύχημα, διότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.  



Σχετική ανάρτηση http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2016/08/blog-post_41.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html