Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Αφαντος παραμένει ο 34χρονος Γερμανός


1
Καμία πρόοδος δεν σημειώθηκε παρά τις εντατικές προσπάθειες στις έρευνες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για τον εντοπισμό ενός 34χρονου Γερμανού τουρίστα, που εξαφανίστηκε την 21η Αυγούστου 2016 το πρωί, λίγη ώρα πριν την αναχώρησή του από τη Ρόδο με την σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.
Πρόκειται, όπως έγραψε η «δημοκρατική», για τον Sergeij Enns, που αφίχθη στο νησί την 11η Αυγούστου 2016 και επρόκειτο να αναχωρήσει με πτήση charter για το Αννόβερο την 11.10 ώρα της 21ης Αυγούστου 2016.
Οι αστυνομικοί έχουν υποβάλει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αίτημα αρμοδίως για τον έλεγχο των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων αφού από την λήψη καταθέσεων από μέλη της οικογένειάς του, πελάτες του ξενοδοχείου όπου διέμενε και από προσωπικό, ακόμη και από καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή που εξαφανίστηκε δεν προέκυψε κανένα μα κανένα στοιχείο.
Οι διακοπές του στη Ρόδο με την σύζυγό του Inna και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ένα αγοράκι 2 ετών και ένα κοριτσάκι 9 ετών, σε κεντρικό ξενοδοχείο all inclusive κύλισαν ομαλά και τίποτε δεν μπορούσε να προϊδεάσει τους συγγενείς του για την δραματική τροπή που πήραν οι ξέγνοιαστες ώρες που περνούσε με την οικογένειά του στο νησί.
Την 08.00 ώρα το πρωί της 21ης Αυγούστου ο 34χρονος μετέβη στην παραλία της Ψαροπούλας προκειμένου να αφήσει στην θάλασσα κοχύλια και βότσαλα που είχαν συλλέξει τα δύο ανήλικα παιδιά του, τα οποία αποφάσισαν με την σύζυγό του να μην μεταφέρουν στην Γερμανία.
Την 08.45 το τουριστικό πρακτορείο με το οποίο ταξίδεψαν στην Ρόδο επρόκειτο να τους παραλάβει από το ξενοδοχείο και να τους μεταφέρει στο αεροδρόμιο.
Ο 34χρονος, ύψους 1,80 μέτρων, με μαύρα μαλλιά και πρασινοκαφέ μάτια, που έφερε γενειάδα τριών ημερών, φορούσε ένα κόκκινο μπλουζάκι με άσπρα γράμματα, ένα μπλέ κοντό παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Μετέβη στην παραλία και έκτοτε αγνοείται.
Μαζί του δεν έφερε κινητό τηλέφωνο, διαβατήριο, χρήματα, κάρτες ή άλλα έγγραφα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προ διετίας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα τα οποία όμως ρύθμισε με ειδική αγωγή.
Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες για τον 34χρονο καλείται να ενημερώσει σχετικά την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου στο τηλέφωνο 2241023294.



 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html