Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΤτΕ: ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ Ασπίς-Commercial Value



Επτά χρόνια μετά την ανάκληση της άδειας της Ασπίς Πρόνοια οι δικαιούχοι αναμένεται να λάβουν τα πρώτα χρήματα. Περί τα 70 χιλιάδες συμβόλαια πρόκειται να λάβουν 100 εκατομμύρια ευρώ. Η

πιστοποίηση των δικαιούχων θα ξεκινήσει στις 17 Οκτώβρη. 



Τα πρώτα χρήματα αναμένεται να λάβουν οι ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια 7 χρόνια μετά την ανάκληση της άδειας σύστασης και λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρίας. Στο πλαίσιο της πρώτης προσωρινής διανομής προβλέπεται ότι περί τα 70 χιλιάδες συμβόλαια πρόκειται να λάβουν 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο εκκαθαριστής των ασφαλιστικών εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE AAΕ, ανακοινώνει ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει προσωρινές διανομές ποσών στους δικαιούχους απαιτήσεων από ασφάλιση ζωής των υπό εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιρειών, τονίζουν πηγές από την Τράπεζα της Ελλάδος

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν ότι το γεγονός κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό καθώς 7 χρόνια μετά την ανάκληση της άδειας σύστασης και λειτουργίας της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, για πρώτη φορά ανακοινώνεται ενέργεια έναρξης αποκατάστασης των δικαιούχων των υπό εκκαθάριση εταιρειών του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, γεγονός που αναδεικνύει αφενός τις συνθήκες χρηστής διαχείρισης και βελτιστοποίησης προς όφελος των δικαιούχων απαιτήσεων του Ομίλου, αφετέρου τις συνθήκες διαφάνειας και αποτελεσματικότητας που επέφερε η εποπτεία της ΤτΕ ΕΛΛ -1,01%, τα τελευταία χρόνια.

Ως ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας πιστοποίησης των δικαιούχων ορίζεται η 17η Οκτωβρίου 2016.

____________________________________________________
ΠΗΓΗ : euro2day.gr
____________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html