Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Νέα άδειασμα Καμμένου σε Τσίπρα. Συμφώνησε με τον Κούλη για υποχρεωτική στράτευση στα 18!


Διεξοδική και εφ’ όλης της ύλης επί των θεμάτων ασφάλειας και άμυνας της χώρας, ήταν η ενημέρωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κατά την επίσκεψή του του δεύτερου στο στρατόπεδο Παπάγου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κ.  Μητσοτάκης ενημερώθηκε, μεταξύ άλλων, για τις προτάσεις του υπουργείου για στράτευση στα 18, με αρχικό στάδιο εκπαίδευσης τις βασικές μονάδες, για την αξιοποίηση της θητείας, ώστε να αποτελέσει επαγγελματικό εφόδιο για τους οπλίτες, όπως την εκπαίδευσή τους στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την επαναφορά του διπλώματος οδήγησης για βαρέα οχήματα κλπ.

Ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ρωτήθηκε για την θέση της κυβέρνησης ως προς την υποχρεωτική στράτευση στα 18, με αφορμή την συνάντηση του υπουργού Αμυνας Π. Καμμένου με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η απάντηση του εκπροσώπου ήταν: «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συζήτηση στο εσωτερικό της Ελληνικής Κυβέρνησης. Δεν θεωρώ αυτή τη στιγμή ότι πρέπει να αλλάξει το καθεστώς υποχρεωτικής στράτευσης».


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2016/11/18.html#ixzz4Qm7uNu73

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html