Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Και ενώ τα καναλια δείχνουν παπάρια με ΣΤΕ κτλ οι πατριωτάρες Καμμένος και Παρασκευόπουλος ετοιμάζουν την έκδοσή των 8 στην Τουρκία!



Σε καθεστώς κράτησης στο πλαίσιο αυτή τη φορά της ποινικής διαδικασίας που εξετάζει το ζήτημα της έκδοσής τους στην Τουρκία, βρίσκονται οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί. Μετά την κοινοποίηση της απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής ασύλου να τους αφήσει ελεύθερους, άρχισαν οι διαδικασίες για την σύλληψη τους, βάση του αιτήματος έκδοσης που έχουν υποβάλλει οι τουρκικές αρχές. Οι οκτώ μόλις αφέθηκαν ελεύθεροι χτες, συνελήφθησαν εκ νέου διότι ενεργοποιήθηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος τους και σήμερα, παρουσιάστηκαν ενώπιον της εισαγγελέως εκδόσεων για την εκτέλεση του εντάλματος.

Ακόμα βέβαια εκκρεμεί ο δεύτερος βαθμός για τις διαδικασίες ασύλου. Όμως ξεκίνησε και η ποινική διαδικασία τυπικά παρά το γεγονός πως ακόμα το τουρκικό κράτος δεν έχει απαντήσει στα διευκρινιστικά ερωτήματα που τους τέθηκαν σχετικά με το αίτημα έκδοσης των εν λόγω, από την Εισαγγελία Εφετών. Η έκδοση των οκτώ ζητείται για τα αδικήματα της απόπειρας κατάλυσης Συντάγματος, της απόπειρας κατάλυσης κοινοβουλίου, της απόπειρας κατά της ζωής του προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας και της αρπαγής δια της βίας ελικοπτέρου.

Οι συνήγοροι των οκτώ έχουν εκφράσει αντιρρήσεις στην έκδοση τους επικαλούμενοι πως δεν θα τύχουν δίκαιης δίκης, αλλά και τις εξαγγελίες για την επιβολή θανατικής ποινής, ενώ τονίζουν πως δεν έχει μεταφραστεί ακόμα το ένταλμα σύλληψης.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html