Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΡΟΔΟΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΛΕΣ !




Ως γνωστό τα τελευταία χρόνια,  γινόμαστε μάρτυρες μιας παρανοϊκής αντίληψης προσεγγίσεως κοινωνικών  θεμάτων που καταντούν γελοία στην ώριμη σκέψη ενός μέσου σκεπτόμενου
πολίτη.
Οι καθοδηγούμενες κραυγές ,και οι προειδοποιήσεις για ισλαμοποίηση της πατρίδας απο την  φανατικοθρησκευτική δεδομένη' της επικρατούσας,  φαντάζουν τόσο λογικές  σε μεγάλη μερίδα λαού.
Και ενώ οι κραυγές κι προειδοποιήσεις σέρνουν απο την μύτη κάθε λογής  πατριωτικά πουλιά, ξωπίσω ακολουθούν  οι προφητείες  που έρχονται να επιβεβαιώσουν τα κελεύσματα  των ηχηρών νάκαρων της δογματικής παραδοξολογίας.
Αποτέλεσμα εικόνας για μαντηλεσ γρια
Αδιαμφισβήτητα δεδομένα που μπορούν να αντικρούσουν τους θρησκευτικούς εκφοβισμούς, και προειδοποιήσεις είναι μερικά απτά παραδείγματα  που θα σας παραθέσω απ'την κοινωνία του νησιού μας .
Στην Ρόδο ζούμε περι τις 130.000 Ελληνικές ψυχές, υπάρχουν 5 τζαμιά, απ΄τα οποία τα ένα η δύο λειτουργούν  κανονικά τις προβλεπόμενες ημέρες του έτους, βιούν δε ανάμεσα μας περι τις 3.000 μουσουλμάνοι, εναπομείναντες των κάποτε Οθωμανών εισβολέων, κατατάσσονται  στον ελληνικό στρατό, συνυπάρχουν αρμονικά ανάμεσα μας χωρίς προβλήματα, και χαίρουν τα ίδια δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες,  και όλα καλά.
Στό σημείο αυτό θέλω να επισημάνω ότι,  στα χρόνια που ζώ στο νησί της Ρόδου,  επίσης απο όσο γνωρίζω απο εξιστορήσεις παλαιοτέρων, μετά απο 5 τζαμιά στο νησί  δεν είδα η έμαθα ποτέ για Χριστιανό έλληνα η εθνικό της πατρώας θρησκείας να μουσουλαμνοποιείούντε, παρα μόνο κάποιες εξαιρέσεις με Ρωμηές που ασπάστηκαν την θρησκεία  των μουσουλμάνων  συζύγων τους, και αντίστροφα,, περιπτώσεις μετρημένες στα δάχτυλα θα έλεγα.
Δεν τουρκέψαμε επειδή έχουμε τζαμιά!!

Όσο για τις μαντίλες που κάποιοι κενοί σχολιάζουν αρνητικά το πρόσφατο γεγονός με μαθήτρια που ήταν  σημαιοφόρος της τάξης του σχολείου που αρίστευσε, και έφερε μαντήλα, αντι να συγχαρούν αυτό το κορίτσι για τις μαθητικές της επιδόσεις, χλευάζανε,  κι' ωρυόντουσαν για την εθνική κατάντια όπως την αντιλαμβάνονται οι ίδιοι, εγώ πάντως τους προτρέπω να ανοίξουν τα μάτια τους για να δούν την  στυγνή πραγματικότητα τριγύρω τους, όπως στις παρελάσεις που σφύζουν με παραδοσιακές στολές με μαντήλα, και να ξεστραβωθούν την κατάντια της οθωμανοΡωμεϊκης παράδοσης που συντηρείται απο την εκκλησία ως δήθεν ελληνική παράδοση.
Αλβανίδες σε παραδοσιακό χορό με τις πατροπαράδοτες εθνικές ενδυμασίες!!! 

 Παραδοσιακή στολή Ρόδου !!! 

Προπαγάνδα που συντελείτε χρόνια τώρα ,η οποία προπαγάνδα κατάντησε τον αρχέγονο και Πρωτοπόρο Ελληνισμό σε έναν άσημο Βαλκανικό πληθυσμό!!Σχετική ανάρτηση 
Βούλγαροι χορεύουν τον παραδοσιακό τους χορό  το τραγούδι του 
βοσκού. παραδοσιακός βουλγάρικος χορός από το Zlatograd περιοχής Ροδόπης.


Να ξεχάσουμε μήπως τις γιαγιάδες μας που μεγαλωμένες στον χριστιανικό  θρησκευτικό κλοιό των εποχών,  ζούσαν για όλη τους την ζωή σκεπασμένες φορώντας μαντίλες ολοπρόσωπες, που αν είχαν την τύχη και έπεφταν σε καλούς άντρες τις άφηναν να τις βγάλουν, παρά μόνο να φορούν μαντήλι στις δημόσιες εμφανίσεις τους για να μην κατηγορηθούν απο τις θεούσες ως κοινές, να τα ξεχάσουμε αυτά ;











Θα μπορούσαν το κράτος και τα σχολεία βέβαια να θέσουν κάποιες βασικές αρχές ως προς την  ομοιογενή εμφάνιση των παιδιών που παρελαύνουν, απο ότι βλέπουμε όμως ούτε αυτό δεν μπορούν να καταφέρουν, μινάκια, γόβες στιλέτο, αθλητικά υποδήματα, μαντίλες, κακόγουστα ενδύματα,κτλ πλαισιώνουν τις ετήσιες  παρελάσεις των εθνικών επετείων,

Και που είστε, σύμφωνα με τα παραπάνω,  οι ανεγκέφαλοι υπερ πατριωτάρες της ακροδεξιάς στην απανταχού ελληνική  επικράτεια πρέπει να νιώθουν ασφαλείς,  δεν διατρέχονται απο κίνδυνο μουσουλμανοποιησης.
Ak:Δεδομένο αντίδοτο στην ψευδοπαράδοση που μας πλασάρουν, είναι η Ελληνική παιδεία- Ελληνική παράδοση - Εθνική θρησκεία -  για ομαλή διάβαση του έθνους στους αιώνες που έρχονται.

8 σχόλια:

  1. Θα ήθελα το άρθρο να έχει και το όνομα του άσχετου που το έγραψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρουλα το διάβασες μέχρι το τέλος;;; Αμφιβάλω,,,σκούζουν οι αλήθειες εεε . Η πλάκα είναι ότι το κείμενο δεν αντικρούεται,!!! Έλα καλα όνειρα ελληναράδες του Εβραϊσμού

      Διαγραφή
    2. Μια ζωή ανώνυμοι είστε.No balls!!!

      Διαγραφή
  2. Συνέχεια
    Ερωτάμε το ίδιο στατιστικό δείγμα, το ευρύ και το πλήρες, αν έχουν ακουστά τα ονόματα Μωϋσής, Αβραάμ, Ησαΐας, Ηλίας με το άρμα, Νώε, Βαφτιστής, Εύα η πρωτόπλαστη, Ιώβ, ο Δαναήλ στο λάκκο, η Σάρα που γέννησε με εξωσωματική. Και όχι μόνο τα ονόματα, αλλά και τις πράξεις ή τις αξίες που εκφράζουν αυτά τα ονόματα. Υπάρχει γριά στην επικράτεια που να μην τους ξεύρει τούτους τους Εβραίους; Δεν υπάρχει ούτε γριά, ούτε ορνιθοκλόπος στις Σποράδες, ούτε κλεφτογιδάς στην Κρήτη. Εδώ τα ποσοστά αντιστρέφουνται. Στους χίλιους Νεοέλληνες τα ναι γίνουνται εννιακόσια τόσα, και τα όχι δύο. Και δεν ξεύρουν μόνο τα ονόματα, αλλά είναι έτοιμοι να σου κάνουν αναλύσεις στην ουνιβερσιτά και στην ακαντέμια για τις ηθικές και άλλες αξίες που εκφράζει το κάθε όνομα.Το ίδιο συμβαίνει και για φράσεις όπως Προς Κολασσαεΐς, Προς Κορινθίους, Έκ τοϋ κατά Λουκάν. Εδώ μάλιστα μεγάλος αριθμός Νεοελλήνων ξεύρει απόξω ολόκληρα χωρία και περικοπές. Το ίδιο συμβαίνει, αν τους ειπείς για τόπους όπως Ιορδάνης, Γαλιλαία, Γεσθημανή (sic), Όρος Σινά, Καπερναούμ, Τιβεριάς. Αν όμως τους ειπείς για Βάσσες ή Φιγαλία, για Αργινούσες ή Πλημμύριον, για Περίπατο ή Κήπο (περιπατητικοί, επικούρειοι), σου απαντούν, όπως ο Μακρυγιάννης. Όταν είδε το Σκούρτη και τους άλλους ναυάρχους στα όρη να οδηγούν σε μάχη τους στρατιώτες του Νικηταρά με ναυτικά παραγγέλματα:- Τι όρτζα, πότζα, και γαμώ το καυλί του μας λέει ο κερατάς;Το ίδιο συμβαίνει, αν ζητήσεις να σου αναλύσουν την επί του Όρους Ομιλία, ή να σου τραβήξουνε διάλεξη περί νηστείας, περί προσευχής, περί του «Δεύτε οι ευλογημένοι...». Ο κάθε Νεοέλληνας εδώ είναι πτυχιούχος και ειδήμονας. Είναι κληρονόμος και καθηγητής. Ξέρει να ταΐσει άχυρα το σκυλί του, και κόκαλα το γαϊδούρι του. Γνώση και πίστη και σοφία, που να ιδούν τα μάτια σου και να μην πιστεύει ο νους σου.
    Περαστικά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον αρθρογράφο και Προς Ανώνυμος2 Νοεμβρίου 2016 - 4:14 μ.μ
    Πρώτα από όλα, υπάρχουν μουσουλμάνοι και μουσουλμάνοι
    επίσης, σε ένα τυχόν πόλεμο με μουσουλμανικό κράτος και μάλιστα με την τουρκία, τα μουσουλμάνια του στρατού, ξεεεερετε τι θα κάνουν?

    Κοιμηθείτε τον ύπνο του δικαίου και αναμασάτε τις αμπελοφιλοσοφίες σας με τις άσχετες συγκρίσεις, και σε λίγα χρόνια τα ξαναλέμε όταν θα σας σφάζουν στο γόνατο τα μούλικα που θα γεννήσει η "μουσουλμάνα" με την μαντήλα που κράταγε τη σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει σημασία εβραϊκό χριστιανικό η οτιδήποτε φίλε ανώνυμε θέλω να σκεφτείς αν πήγαινες σε κάποια μουσουλμανικη χώρα να μείνω τη αντιμετώπιση θα είχες από τον κόσμο και πόσο μάλλον να εισουν σε 1 καθαρά μουσουλμανικη πανηγύρι - γιορτή με διαφορετικές αντιλήψεις οεοοοο ούτε στα παρασκήνια δεν θα προλαβενες να φτάσεις προσοπικη εμπειρία Αίγυπτος 2009 με θέμα το τατουάζ σταυρός στο χέρι μου ακόμα νομίζω με ψάχνουν να με λιθοβολισουν οπότε άστο σου λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νεοέλληνες, Εβραιολάτρες, μια φυλή χωρίς ταυτότητα, διαβάστε τι λέει ο αείμνηστος καθηγητής Δ. Λιαντίνης στο βιβλίο του Γκέμμα και ξανασκεφτείτε το!!!

    ...Να μας πούνε δηλαδή, αν έχουνε ακουστά τα ονόματα: Εμπεδοκλής, Αναξίμανδρος, Αριστόξενος ο Ταραντινός, Διογένης ο Λαέρτιος, Αγελάδας, Λεύκιππος, Πυθαγόρας ο Ρηγίνος, Πυθέας που στον καιρό μας σημαίνουν αντίστοιχα Αϊνστάιν, Δαρβίνος, Μπετόβεν, Έγελος, Μιχαήλ Άγγελος, Μαξ Πλάνκ, Ροντέν, Κολόμβος. Να μας μιλήσουν για κάποιους όρους σειράς και βάσης, όπως σφαίρος στον Εμπεδοκλή, κενό στο Δημόκριτο, εκπύρωση στον Ηράκλειτο, μηδέν στον Παρμενίδη, κατηγορία στον Αριστοτέλη, τόνος στους Στωικούς. Να μας ειπούν οι κάθε λογής έλληνες επιστήμονες τι λέει η λέξη ψυχρά φλογί στον Πίνδαρο, μεταβάλλον αναπαύεται στον Ηράκλειτο, δακρυόεν γελάσασα στον Όμηρο, χαλεπώς μετεχείρισαν στο Θουκυδίδη… Να μας ειπούνε, πόσοι φιλόλογοι, έξω από τα σχολικά κολλυβογράμματα έχουν διαβάσει στο πρωτότυπο τρεις διαλόγους του Πλάτωνα, δύο Νεμεόνικους του Πινδάρου, την Ωδή στην αρετή του Αριστο-τέλη, έναν Ομηρικό Ύμνο. (Και αυτό δεν είναι ραψωδία). Και για να μας πιάσει τεταρταίος και καλπάζουσα, να μας ειπεί ποιός γνωρίζει και διδάσκει από τους ειδικούς προφεσσόρους στα πανεπιστήμια ότι οι τρεις τραγικοί ποιητές μας στη βάση τους είναι φυσικοί επιστήμονες, ότι στη διάλεξή του για την αρετή ο Πλάτων έκαμε στους ακροατές του ένα μάθημα γεωμετρίας, ότι η Ακρόπολη των Αθηνών είναι δωρικό, και όχι ιωνικό καλλιτέχνημα, ότι η διδασκαλία τραγωδίας στον θέατρο ήταν κήρυγμα από άμβωνος ότι η θρησκεία των ελλήνων ήταν αισθητική προσέγγιση των φυσικών φαινομένων.Δεν νομίζω, αναγνώστη μου, ότι σε όλα αυτά τα επίπεδα η έρευνά μας θα δώσει ποσοστά γνώσης και κατοχής σε βάθος του κλασικού κόσμου από τους νεοέλληνες που να υπερβαίνουν τους δύο στους χίλιους. Τι φωνάζουμε τότε, και φουσκώνουμε, και χτυπάμε το κούτελο στο μάρμαρο ότι είμαστε έλληνες; Για το θεό δηλαδή. Παράκρουση και παραφροσύνη. Πόσοι αλήθεια γνωρίζουν αυτά τα ονόματα?
    συνεχίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html