Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

«Βρικόλακας» Ρωμηός φορτηγατζής

20 χρόνια καταδίκη στο «τέρας» που είχε σκλάβες του sex


ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ
Ο 56χρονος Βαφεάντες (Βαφειάδης) ομολόγησε ότι κακοποίησε έξι γυναίκες μέσα σε 20 χρόνια, οι περιπτώσεις για τις οποίες καταδικάστηκε όμως ήταν οι δύο πιο πρόσφατες, καθώς οι παλιότερες είχαν παραγραφεί. Οπως είπε ο δικαστής του Περιφερειακού Δικαστηρίου της Γιούτα Ντέιβιντ Νάφερ, οι καταθέσεις των θυμάτων ήταν ανατριχιαστικές.
Η γυναίκα που αναφέρεται ως «Θύμα Β» αποκάλυψε ότι ανέβηκε στην νταλίκα του για να πάνε για δείπνο, όμως εκείνος την αιχμαλώτισε. Τους επόμενους τρεις μήνες ήλεγχε κάθε πλευρά της ζωής της, ακόμη και πότε θα πήγαινε στην τουαλέτα, τη βίαζε και τη χτυπούσε με τη ζώνη του.
Τρία από τα θύματά του κατήγγειλαν ότι χρησιμοποίησε ηλεκτρικό τρυπάνι για να τροχίσει τα δόντια τους, ενώ άλλη γυναίκα κατήγγειλε ότι της έβγαλε ένα δόντι και την ανάγκασε να φοράει ψεύτικο. Η εισαγγελέας Τρίνα Χίγκινς είπε ότι ο δράστης είχε τόσο μεγάλη μανία με τα βαμπίρ, που φορούσε ψεύτικους κυνόδοντες, είχε ονομάσει το φορτηγό του «Twilight Express» και επεξεργαζόταν φωτογραφίες για να φαίνεται σαν να βρίσκεται μέσα σε φέρετρο.
Θύμα κακοποίησης
Η δικηγόρος του Βαφεάντες Βανέσα Ράμος υποστήριξε ότι γεννήθηκε έπειτα από βιασμό της μητέρας του, σε παιδική ηλικία έπεσε θύμα κακοποίησης και μεγαλώνοντας έκανε στα θύματά του όσα υπέστη. Ο δικαστής είπε ότι η ποινή προέκυψε από εξωδικαστικό συμβιβασμό, για να αποφύγουν τα θύματα την επίπονη διαδικασία της δίκης.
Προβλέπει 20χρονη κάθειρξη και αστυνομική επιτήρηση μετά την αποφυλάκιση. Ο Βαφεάντες παραδέχτηκε την ενοχή του με αντάλλαγμα να μην καταδικαστεί για 25 χρόνια. Ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του και ότι είναι τέρας.
esspresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html