Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Στοιχεία- φωτιά για το θρίλερ με τη 16χρονη!

Υποτίθεται ότι είχε πάει από τα Γιάννενα σε οδοντίατρο στην Αλβανία και επέστρεψε νεκρή, χωρίς βασικά όργανα
Δύο χρόνια μετά τον μυστηριώδη θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη, που υποτίθεται ότι απλά επισκέφθηκε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα αλλά
επέστρεψε νεκρή (και χωρίς ζωτικά όργανα!), και την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία που άσκησε η Εισαγγελία Ιωαννίνων κατά συγκεκριμένου προσώπου, η «Espresso» αποκαλύπτει στοιχεία-φωτιά που πυκνώνουν το σκοτάδι στην υπόθεση-θρίλερ.
ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ
Μετά την εισαγγελική εντολή για άρση απορρήτου όσον αφορά το κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού και σύμφωνα με την ανάλυση των κλήσεων από και προς το κινητό της Κωνσταντίνας, αλλά και από τα σημεία ενεργοποίησης των κεραιών του κινητού της, προκύπτουν κρίσιμα δεδομένα για τις κλήσεις που έγιναν κατά την παραμονή της στην Αλβανία στις 14 και 15 Νοεμβρίου του 2014.
Σύμφωνα με αυτά και κατά τη διάρκεια που ορίζεται από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις ως ώρα θανάτου, δηλαδή 13.30-14.00, στις 15 Νοεμβρίου του 2014 φαίνεται ότι έχουν γίνει δύο κλήσεις από το κινητό της 16χρονης. Εγινε μία κλήση στις 13.49, στις 15 Νοεμβρίου του 2014, προς το κινητό της μητέρας της, διάρκειας 51 δευτερολέπτων, και πέντε λεπτά αργότερα, δηλαδή στις 13.55, με τον κατηγορούμενο πλέον οδηγό ταξί Σ.Π., που τη μετέφερε και, σύμφωνα με την κατάθεσή του, βρισκόταν δίπλα της μέσα στο όχημα, διάρκειας 36 δευτερολέπτων.
Η πληρωμή
Στην κατάθεσή της τόσο η μητέρα της Κωνσταντίνας όσο και ο οδηγός του οχήματος δεν αναφέρουν τις συγκεκριμένες συνομιλίες! Στις καταθέσεις των δύο αυτών προσώπων, μεταξύ άλλων, υπάρχουν και άλλες διαφορές. Ο οδηγός του αυτοκινήτου στην κατάθεσή του στις 23 Φεβρουαρίου του 2015 στις αλβανικές Αρχές, μεταξύ άλλων, σε ερώτηση που του τέθηκε από τον εισαγγελέα του Πρωτοδικείου των Αγίων Σαράντα για το εάν προσωπικά έχει σχέσεις με τη μητέρα της 16χρονης, απαντά: «Εχω φιλικές σχέσεις μαζί της. Κλειδιά της κατοικίας δεν έχω». Σε ερώτηση του εισαγγελέα για το εάν έχει κοιμηθεί ποτέ στο σπίτι της, είναι κατηγορηματικός: «Οχι, σε καμία περίπτωση, γιατί εγώ ο ίδιος έχω δικό μου σπίτι στα Ιωάννινα». Για το εάν έχει πληρωθεί για τη μεταφορά της Κωνσταντίνας από τα Ιωάννινα προς την Αλβανία και την επιστροφή της στην Ελλάδα από τη μητέρα της, ο ίδιος στην κατάθεσή του αναφέρει: «Ναι, έχω πληρωθεί από τη μητέρα».
εσπρεσσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html