Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Καλός Παΐσιος και ο Λεβέντης: «22 Ιανουαρίου θα γίνουν οι εκλογές»



Στις 22 Ιανουαρίου θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα προβλέπει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μετά την συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό. Επισης προεβλεψε ότι θα
προκηρυχθουν πριν τις γιορτές
«Η κυβέρνηση οδηγείται σε σύγκρουση με τους δανειστές και ο κύριος Τσίπρας ομολόγησε δραπέτευση μέσω εκλογών», είπε. «Πριν από το τέλος του έτους, θα έχουν προκηρυχθεί εκλογές στην Ελλάδα, γιατί επιπροσθέτως, ο κ. Τσίπρας θέλει να αποφύγει το στίγμα του μειοδότη στην διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου για το κυπριακό. Συνεπώς, πιθανότερη ημερομηνία εκλογών είναι η 22α Ιανουαρίου του 2017. Μια ομιλία που σε όλη την διάρκεια της, ο κ. Τσίπρας μιλούσε για εκλογές το 2019, αλλά στο συγκεκριμένο απόσπασμα ομολόγησε δραπέτευση μέσω εκλογών»
Αυτά για όσους δεν θυμώνται τις εκπομπές του Λεβέντη που τις ειχαμε για ζάπινγκ να χαμογελάμε κουνώντας συγκαταβατικά το κεφαλι …..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html