Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

89χρονος Βάζει Κρυφή Κάμερα για να δει ΠΟΙΟΣ του Κλέβει Λεφτά απ΄το Πορτοφόλι του. ΑΥΤΟ που Αντίκρισε, τον έκανε να Παγώσει!



89χρονος Βάζει Κρυφή Κάμερα για να δει ΠΟΙΟΣ του Κλέβει Λεφτά απ΄το Πορτοφόλι του. ΑΥΤΟ που Αντίκρισε, τον έκανε να Παγώσει!


O Peter Carpenter είναι ένας 89χρονος βετεράνος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και ζει στο Lincolnshire της Αγγλίας. Είναι μεγάλο κατόρθωμα που παρόλο την ηλικία του ζει ακόμα στο σπίτι του, έχοντας και μία νοσοκόμα να τον επισκέπτεται τακτικά...


Τους τελευταίους μήνες όμως, παρατήρησε πως του έλειπαν χρήματα από το πορτοφόλι του και αναρωτιόταν μήπως τελικά είχε αρχίσει να χάνει τη μνήμη του. Στεναχωρήθηκε πολύ και με σκοπό να καταλάβει τι συμβαίνει, έβαλε μία κρυφή κάμερα στο σαλόνι. Όταν είδε το βίντεο, τον περίμενε μία τεράστια έκπληξη!


Ρίξτε μια ματιά:




 


Του ράγισε η καρδιά μόλις είδε το βίντεο και κατάλαβε πως η νοσοκόμα του έκλεβε χρήματα. “Θα προτιμούσα να μου τα ζητούσε εάν τα είχε ανάγκη. Είμαι πολύ απογοητευμένος…”



Το πιο σημαντικό πράγμα ανάμεσα σε έναν ασθενή και το άτομο που τον φροντίζει είναι η εμπιστοσύνη. Εάν χαθεί, είναι πολύ δύσκολα μετά τα πράγματα. Ευτυχώς όμως η οικογένειά του τον προστάτεψε. Ας ελπίσουμε να βρουν κάποιον που να εμπιστεύονται περισσότερο!


Μην ξεχνάτε να φροντίζετε τους ηλικιωμένους στη ζωή σας γιατί είναι πολύ πιο ευάλωτοι στην εκμετάλλευση. Και δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που δεν είναι διατεθειμένοι να φερθούν στους ηλικιωμένους πολίτες με τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που αξίζουν.



Διαβάστε περισσότερα: http://kafeneio-gr.blogspot.com/2016/12/89.html#ixzz4Th2qhKw5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html