Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΟΙ ΜΑΡΙΤΣΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ;;;;Γνωστός στο χωριό είναι ο δράστης που δολοφόνησε τα ελάφια στα Μαριτσά αναφέρει ανώνυμος αναγνώστης,
Και συνεχίζει,,,,, δεν είναι ψυχασθενής αλλά πρόκειται για άτομο που έχει ασχοληθεί εις βάθος με την πολίτικη , σχεδόν όλοι όσοι ασχολούνται με την κτηνοτροφία και την γεωργία τον γνωρίζουν και μάλιστα είχε ανακοινώσει εκ τον προτέρων ότι θα προβεί σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη μπροστά σε μια ομάδα συγχωριανών του διότι δεν τους δόθηκαν οι απαραίτητες αποζημιώσεις που υπολογίζανε για τις γύρω καλλιέργειες .
Ο εν λόγω κύριος έχει πιαστεί στα πράσα από κάτοικους των Μαριτσών άλλα ύστερα από πιέσεις της τοπικής κοινότητας δεν προχώρησαν σε καταγγελία μιας και η μείωση του πληθυσμού των ελαφιών είναι προς συμφέρον τους,….. όλοι έχουν δώσει την σιωπηλή συγκατάθεση τους στα Μαριτσά άρα όλοι είναι συνένοχοι στο έγκλημα .

Αν είναι αλήθεια αυτή η καταγγελία , ,,,,,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html