Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Η Παπαρήγα τελειώνει τον Τσίπρα μέσα στην Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

papariga


Σοκαρισμένη από το διάγγελμα του πρωθυπουργού δήλωσε, από το βήμα της Βουλής η βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
«Λόγω ηλικίας είμαι ψημένη, θα έλεγα ξεροψημένη, αισθάνθηκα σοκ ακούγοντας τον
Πρωθυπουργό να μιλά για το πλεόνασμα που πέτυχε να αναδιανέμει. Και μόνο που υπάρχει πλεόνασμα αποδεικνύει την πολιτική σκληρής λιτότητας που ακολούθησε η κυβέρνηση του», είπε χαρακτηριστικά .
«Η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ οδηγεί στην αύξηση των ακροδεξιών πεποιθήσεων», είπε επίσης η κ. Παπαρήγα, η οποία εν συνεχεία υπογράμμισε: «Λέτε τα κεφάλια μέσα για να μην ανέβει η ακροδεξιά. Το κίνδυνο αυτό όμως τον τρέφετε εσείς και όχι η φτώχεια» δήλωσε.
Η κ. Παπαρήγα απευθύνθηκε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στην ρητορική τους για τα πεπραγμένα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι «επιβεβαιώνει την άποψη του ΚΚΕ ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στην ίδια γραμμή πλεύσης παρά τις όποιες διαφορές υπάρχουν».
«Ένα κόμμα που εμφανίζεται ως Αριστερό και ριζοσπαστικό δεν μπορεί να έχει ως στόχο τη σύγκριση για το τι έκανε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», συμπλήρωσε η κ. Παπαρήγα και υποστήριξε ότι είναι υποκριτική η θέση της κυβέρνησης όταν μιλά για τα δικαιώματα των εργαζομένων να εννοεί τα συσσίτια και τα κουπόνια.
http://scoops.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html