Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

ΔΥΟ ΚΤΗΝΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ !Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε εννιάχρονο κοριτσάκι


Προφυλακίσθηκε ο 60χρονος πατριός - Με περιοριστικούς όρους ελεύθερος  ο 85χρονος θετός παππούς - Έξι ολόκληρα χρόνια χρειάσθηκαν για να φθάσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη!

Έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του πατριού του και του δικού του πατέρα ήταν επί σχεδόν ένα χρόνο ένα ανήλικο κοριτσάκι στην Μεσσηνία, καθώς η μητέρα του αδιαφορούσε πλήρως με αποτέλεσμα να της αφαιρεθεί η επιμέλεια! Χρειάστηκε, όμως, να περάσουν έξι χρόνια για να φτάσει η υπόθεση στη  Δικαιοσύνη!

Ο 60χρονος Έλληνας πατριός και ο 85χρονος πατέρας του πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή Πλημμελειοδικών Καλαμάτας και, μετά τις απολογίες τους, ο πρώτος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Ο ηλικιωμένος, που είναι ανάπηρος και ο νόμος απαγορεύει την προφυλάκισή του, αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι θετοί πατέρας και παππούς έκαναν ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού το 2010 και επί σχεδόν ένα χρόνο, χωρίς η μητέρα να παρεμβαίνει. Γι' αυτό της αφαιρέθηκε η επιμέλεια το επόμενο έτος. Πλέον, η μικρή -που βρίσκεται πια στην εφηβεία- μεγαλώνει με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της που είναι ενήλικες, μακριά από τη μητέρα τους.

 http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html