Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΡΟΔΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΗΣ ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;


ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Είναι γεγονός, το ξενοδοχείο Καψής μέχρι την πέμπτη 16/12/2016 αλλάζει χέρια, η αν θέλετε τελειώνει  ο πλειοδοτικός  διαγωνισμός , δίνοντας ένα τέλος στην πολυετή δημοπράτηση του κατασχεμένου αποκτήματος της  τράπεζας εργασίας [eurobank], οπότε και θα ανακοινωθεί  την
ερχόμενη εβδομάδα ο νέος ιδιοκτήτης του.

Στην μάχη όπως ανάφερα στον τίτλο της ανάρτησης, αφού εκτοπίστηκαν τα γνωστά κοράκια Λασκαρήδηδες , Αβρααμοβιτς, και τούρκοι επενδυτές με τους κρητικούς συνεργάτες, βρίσκονται δύο Ρόδιοι μεγαλο επενδυτές  που θεμελίωσαν με τις επενδυτικές τους κινήσεις , το σκαρί  της τοπικής τουριστικής ναυαρχίδας.

Οι χιλιάδες θέσεις εργασίας, όπως και οι ευεργεσίες τους στον τόπο, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για τον θεμιτό τους, τοπικιστικό πατριωτισμό.
  Οι δύο τοπικές δυνάμεις που "χτυπιούνται" επιχειρηματικά είναι, ο ευπατρίδης Φίλιππας  Σταματιάδης και οικογένεια,  που απασχόλησε θετικά την κοινή γνώμη του νησιού κατα το παρελθόν, με τις στοχευμένες επενδυτικές του δράσεις.

Και ο άλλος  τοπικός άξονας  που μπήκε στην μάχη του Καψής, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος , απο τον γίγαντα της νότιας Ρόδου , Χατζηλαζάρου και αδέρφια, τους οραματιστές της "άλλης νότιας Ρόδου, αυτής της ανάπτυξης όπως επίσης της ευημερίας, που με τις πρωτοποριακές τους ιδέες ανάδειξαν τις ομορφιές της Ν Ρόδου, και κράτησαν τα χωριά ζωντανά αφού εκατοντάδες εργάζονται στα ξενοδοχεία τους κατα την θερινή περίοδο και τον χειμώνα.
Το σίγουρο είναι ότι οι  Χατζηλαζαραίοι μπήκαν στην μάχη με πιο δυνατή προσφορά απο τον Σταματιάδη, ο οποίος αναχώρησε για Αθήνα εσπευσμένα σήμερα, άγνωστο γιατί, την Πέμπτη όλα θα κριθούν , υπομονή 
Σύμφωνα με πληροφορίες τα ποσά που έπεσαν στο τραπέζι είναι της τάξεως των 30 ως 32 εκ Ευρώ.


Η Έλευσις Διαγοριδών χαιρετά την προσπάθεια αυτών των Ελλήνων, και εύχεται κι'άλλοι  Ρόδιοι να ακολουθήσουν τα παραδείγματα τους.

ΠΗΓΗ: Υποφαντης

1 σχόλιο:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html