Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Έκτακτο: Εισβολή Σκοπιανών στην Ελλάδα!

Σπύρος  Πρίφτης  email: spyros.priftis76@yahoo.gr
Πλημμύρισαν με Προϊόντα τα Ράφια των Ελληνικών Supermarkets με την Ονομασία Μακεδονία!
Ποιός θα έβλεπε στα Ράφια των Ελληνικών Super Markets  Σοκολάτες τύπου Σοκοφρέτα, στην ελκυστική τιμή τον 15 Λεπτόν, και δέν θα την αγόραζε; 
Αφού τις έφαγα ( Καλύτερα να τις είχα κάνει Εμετό ) μπήκα στην περιέργεια να δω και την Χώρα προέλευσης τους, μα τόσο φθηνές! Αυτο που ανακάλυψα ΟΧΙ με Σόκαρε,αλλα με εξόργισε,( Makedonija-Macedonia ) της Σκοπιανής εταιρείας MAKPROGRES!

Μπράβο Μαλάκα Έλληνα Έμπορε Εισαγωγέα, που δεν έχεις ουτε ιερό και όσιο, και εμπορέυεσαι και την Εθνική σου Αξιοπρέπεια για λίγα Ευρώ! Παλέυουμε εμείς η λίγη με νύχια και δόντια, για την Μια και Μοναδική Ελληνική Μακεδονία, έχοντας καταντήσει για κάποιους ως, γραφική εθνικιστές, και έρχεσαι εσυ και πλημμυρίζεις την αγορά με Σκοπιανά Προιόντα!

Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για αυτή την Χώρα που λέγεται Ελλάδα, όταν βγάζουμε τα μάτια μας απο μόνοι μας!

Δείτε εδώ τις φώτος απο τις Σκοπιανές Σοκολάτες που πωλούνται στα Ράφια των Ελληνικών Super Markets ως Χωρα προέλευσης ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html