Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Εννέα ημέρες τουρισμός στις ΗΠΑ γιά τον υφυπ. Εξωτερικών Ι. Αμανατίδη


Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Αμανατίδης
'Οσοι/όσες αναρωτιούνται γιατί η Ομογένεια γελά με τα χάλια των διαπλεκόμενων-διεφθαρμένων που κυβερνούν την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, την απάντηση την έχει με τις πράξεις τους: Τουριστικά ταξίδια (μαζί και
ψώνια) με κρατικό χρήμα σε ''επίσημες αποστολές'', κατά προτίμηση στις ΗΠΑ. Τι ''μνημόνια'' και ''ιστορίες γιά αγρίους''. Τα κρατικοδίαιτα ''σούργελα'' δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. 'Ετσι, ο υφυπουργός Εξωτερικών με ''αρμοδιότητα'' θρησκευτικά ζητήματα, Γιάννης Αμανατίδης, έρχεται στις ΗΠΑ 28 Ιανουαρίου 2017 και επιστρέφει Αθήνα 5 Φεβρουαρίου. Επίσημα θα πάει στην Ουάσιγκτον, γιά την ''ετήσια προσευχή'' στον Λευκό Οίκο, όπου μαζεύονται 300 άτομα διαφορετικών θρησκευμάτων και προελεύσεων γιά να προσευχηθούν. Αλλά, αφού κάνει το ταξίδι αποφάσισε να μείνει και άλλες 8 ημέρες, τις οποίες προσπαθεί να ''γεμίσει'' γιά να φανεί ότι κάτι έκανε. Θα δει και τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο στην Νέα Υόρκη, τον οποίον είχε δει στα μέσα Δεκεμβρίου στην Ελλάδα, γιά να του πει νέα ''ποντιακά ανέκδοτα'' και θα συναντηθεί -υποθέτουμε- με ''ξοφλημένους προεδροπαράγοντες''.Σημ.: Καλά κάνει ο κάθε 'Ελληνας πολιτικός, αφού οι προϊστάμενοί του δεν τον ελέγχουν, επειδή ''λεφτά υπάρχουν'' γιά ασυνείδητους υπουργούς, πολιτικούς και λοιπούς ''τουρίστες'' του διεφθαρμένου-χρεοκοπημένου κράτους των Αθηνών.

KALAMI US

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html