Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!! ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ !!




Αναγνώστης 
Τεράστια  αισχροκέρδεια ίσως να συντελείτε απο μάλλον επιτήδειους ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί, που εκμεταλλευόμενοι την  απραγία των ιθυνόντων του δήμου της ασφάλειας της τροχαίας και
προπάντων του ανύπαρκτου ΣΔΟΕ, πλασάρονται στους επισκέπτες  ως αγοραία και λιμουζίνες που μπορεί να  χρεώνουν όσα θέλουν τους ανυποψίαστους πελάτες.

Καθώς λοιπόν η διαφαινόμενη ως  απάτη, τρέχει κανονικά και σε καθημερινή βαση τα τελευταία τρία χρόνια, η νέα διοίκηση καταφέρνει  να κουκουλώνει τις καταγγελίες αισχροκέρδειας, παράλληλα κινείτε μάλλον ύποπτα, τρενάροντας τις διαδικασίες για την επιστροφή της έννομης τάξης στον κλάδο.

Λιγα λόγια για την ιστορία.
Τα ταξί με  το αμιγή σκούρο γαλάζιο πήραν προθεσμία {{{8 χρόνων}}}} για να βάψουν  τα οχήματα τους, με το χρώμα που προβλέπετε δια νόμου του 1958 ,που  αναθεωρήθηκε το 1983 και ισχύει ως σήμερα.

Μολαταύτα κάθε καινούριο όχημα ταξί που βγαίνει στην κυκλοφορία, φαίνεται να εκμεταλλεύεται την επικρατούσα κατάσταση,  άλλωστε ο δήμος ανανεώνει τις άδειες αβέρτα αφου πρόκειται για κομματικούς πελάτες. 
Γιατί όταν γράφαμε ότι ίσως,,, ταξιτζήδες έκαναν προεκλογικό αγώνα  για τον κουμπάρο του βασιλιά Χατζηδιάκο, κατακριθήκαμε , ΕΔΩ η ανάρτηση.

Αβίαστα συνάγεται το συμπέρασμα οτι ο μάλλον ξεφτιλισμένος κλάδος των ταξιτζήδων, όπως τον κατάντησαν στο νησί μας πρέπει να επιστρέψει στα κανονικά επίπεδα.

Πως μπορεί όμως να γίνει αυτό, που το ξεκούρδιστο κράτος δεν αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του;
Μέχρι εδώ λοιπόν  η κοροϊδία, ο τουρισμός για εμάς είναι σημαντικός, είναι η εργασία που μας κρατάει στα πόδια μας όρθιους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΈΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html