Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Στα δικαστήρια για Συκοφαντική δυσφήμιση οι θεοπάλαβοι bloges "Ελεύθερος Αετός" & Ελευσις ελ-βραίων .

Στο μαγικό κόσμο του διαδικτύου, κάποιοι νομίζουν πως πίσω από την πλασματική ανωνυμία, μπορούν να συκοφαντούν ανθρώπους που δεν τους έχουν δει ποτέ και δεν γνωρίζουν το παραμικρό για αυτούς.
Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, εμφανίστηκε το παρακάτω συκοφαντικό και κατάπτυστο,,
δημοσίευμα στο blog του ελεύθερου αετού.
Πριν προχωρήσουμε ας δούμε πρώτα τι αναφέρει.
     
Λίγο αργότερα έγιναν κάποιες μικρές αλλαγές στο κατάπτυστο κείμενο.
Το δημοσίευμα αναπαράχθηκε από ένα ακόμη blog, το eleysis-ellinwn.gr
H φωτογραφία είναι από τη συνέντευξη του Θοδωρή Δανιηλίδη στο womantoc.gr
Και κάπου εδώ η κατάσταση αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη. Το εν λόγω κατάπτυστο δημοσίευμα, αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με χιλιάδες μέλη.
Ακολούθησε πλήθος υβριστικών σχολίων στη σελίδα τους με περίπου 85000 χρήστες στο facebook.
 
Εκτός από τα παραπάνω ο αρθρογράφος μας Θάνος Επαχτίτης (διαχειριστής του Terra Nova Incognita) έλαβε το παρακάτω απειλητικό μήνυμα και η ομοιότητα με το συκοφαντικό δημοσίευμα του Ελεύθερου Αετού, είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.
Περισσότερα στο παρακάτω λινκ:

Είναι γνωστό στους αναγνώστες, πως η σελίδα μας ellinikahoaxes.gr, ποτέ δεν εξέφρασε πολιτική άποψη και δεν υποστηρίζει κάποιο συγκεκριμένο κόμμα. Η θεματολογία μας, είναι τα ψέματα και οι απάτες του διαδικτύου. Δεν είναι τυχαίο πως έχουμε καταρρίψει αρκετά άρθρα από τα δύο παραπάνω blogs που δημοσίευσαν εσκεμμένα το παραπάνω συκοφαντικό δημοσίευμα.
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Αετός Αποκάλυψης μας έκανε κριτική για τη χρήση της παρακάτω εικόνας, από την οποία έβγαλε το συμπέρασμα πως ο αρθρογράφος μας υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ. Η προέλευση της εικόνας όμως, τουλάχιστον για κάποιον που ξέρει, δεν αποτελεί επευφημία αλλά κριτική.
Προέρχεται από το αριστούργημα του Τζορτζ Όργουελ »Nineteen Eighty-Four» και είναι η αφίσα του κόμματος του »Αγγλικού Σοσιαλισμού» (English Socialist – INGSOC), που κυβερνά απολυταρχικά την υπερπολιτεία της Ωκεανίας, που βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο με την Ευρασία και την Ανατολασία. Στο ίδιο έργο έχουμε για πρώτη φορά και τη χρήση του όρου »Μεγάλος Αδερφός»
Ακόμη για όσους έχουν την περιέργεια, ο ιδρυτής της σελίδας ellinikahoaxes.gr,  Θοδωρής Δανιηλίδης, είναι απόστρατος ανθυπασπιστής με την ειδικότητα του ναρκαλιευτή, με αρκετές διακρίσεις, όπως εύφημες μνείες, μετάλλια και ποτέ δεν ήταν γραμμένος ή υποστήριξε ενεργά οποιοδήποτε κόμμα.
Μετά από όλα αυτά, θα ακολουθήσουμε τη νόμιμη οδό, για να αποκατασταθεί το όνομα η τιμή και η υπόληψή μας. Ήδη έχουμε δώσει εντολή στο νομικό μας σύμβουλο, Άγγελο Αγγελέτο και η συκοφαντική δυσφήμιση των δύο blogs που πιστεύουν πως μπορούν να συκοφαντούν, υβρίζουν, στοχοποιούν και απειλούν ανθρώπους που δεν τους γνωρίζουν, θα διευθετηθεί από τα αρμόδια αστικά και ποινικά δικαστήρια.
Ενημέρωση άρθρου. 2/1/2017 6:50
Μετά την αλλαγή του χρόνου και τη δημοσίευση μας, λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από τον ιδιοκτήτη της σελίδας elefsis-ellinwn.gr
Καλησπέρα σας, επικοινωνώ εκ μέρους του blog «Έλευσις Ελλήνων», είδαμε ότι μας αναφέρατε σε κάποιο άρθρο σας όσον αφορά την αναδημοσίευση του άρθρου Ελεύθερου Αετού. Η σελίδα μας δεν πήρε την παραμικρή θέση, απλά ένα μέλος αναδημοσίευσε το άρθρο. Σε κάθε άρθρο αναφέρουμε ότι έχουμε ευθύνη μόνο για τα άρθρα τα οποίο υπογράφουμε. Ήδη το άρθρο κατέβηκε και προφανώς δεν συμφωνούμε με το περιεχόμενο του. Ότι άλλο θέλετε είμαστε στην διάθεση σας. Καλή χρονιά.
Όπως βλέπετε κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης και πιστεύουν πως με μια δήλωση «Δεν συμφωνούμε με το περιεχόμενο και έχουμε ευθύνη μόνο για τα άρθρα που υπογράφουμε» μπορούν να συκοφαντούν, υβρίζουν, και να στοχοποιούν, ανθρώπους που τους είναι άγνωστοι, δεν τους έχουν δει ποτέ και δεν γνωρίζουν το παραμικρό για αυτούς. Μετά με άνεση κατεβάζουν το άρθρο και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Εμείς από τη μεριά μας και όπως έχουμε δηλώσει, θα ακολουθήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, για να αποκαταστήσουμε και το όνομα, την τιμή, την υπόληψή μας και να προστατεύσουμε τη σωματική μας ακεραιότητα και πιστεύουμε πως η δικαιοσύνη θα λάβει πολύ σοβαρά τη δήλωση των διαχειριστών του eleysis-ellinwn.gr ¨έχουμε ευθύνη μόνο για τα άρθρα που υπογράφουμε¨.
Αk: γιατί κάποιοι δεν αντέχουν την αλήθεια,παρα μόνο αρέσκονται να ζουν στον μαγικο τους κόσμο;;;
Θοδωρής Δανιηλίδης

Θοδωρής Δανιηλίδης

Ιδρυτής - Συντονιστής της ιστοσελίδας

1 σχόλιο:

  1. Μη μασατε σανο κοσμε, ο "δανιηλιδης" (δανιηλ=εβραιος) ενας ανθελληνας απατριδος διεθνιστης της διεθνης κλικας βαρβαρων στηθηκε απο ΜΚΟ του Σορος να απορριπτει την αληθεια. Πως καταφερνει και διατηρει οπαδους ειναι απλο, καταρριπτει αληθινα hoaxes (συνηθως τα κλεβει απο το snopes, δεν ειναι δικες του) και εκει αναμεσα καταρριπτει αληθειες που αφυπνιζουν το λαο. Αυτος ειναι ο δανιηλιδης, ενας ακομη εχθρος του εθνους στημενος απο τη νεα ταξη, κατι που δε θα σας πει το μαρξιστικο μπλογκ εδω κι αλλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html