Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

20χρονος Αμερικάνος ο δολοφόνος της ομογενούς καλλονής απο την Αστόρια!




Ο μανιακός τη βίασε σε πάρκο και μετά τη στραγγάλισε
Αυλαία φαίνεται ότι πέφτει στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρίνα Βετράνο, της καλλονής από τη Νέα Υόρκη, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους Ελληνες της Αστόριας, η οποία βιάστηκε και στραγγαλίστηκε ενώ έκανε τζόγκινγκ το περασμένο καλοκαίρι.

Οπως αποκαλύπτουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία συνέλαβε το περασμένο Σάββατο και ανακρίνει ως ύποπτο τον 20χρονο Τσάνελ Λιούις από το Μπρούκλιν, του οποίου το DNA έχει ταυτοποιηθεί με DNA που βρέθηκε στο πτώμα της 30χρονης, η οποία, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», εργαζόταν σε ελληνικά μαγαζιά της Νέας Υόρκης, όπως το Flo Cafe και το Central Club.

Ο 20χρονος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, συνελήφθη στο σπίτι της μητέρας του. Οι αστυνομικοί έφτασαν σε αυτόν ύστερα από καταγγελία κατοίκου του Spring Creek Park, όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης κοπέλας από τον πατέρα της το πρωινό της 2ας Αυγούστου. Αυτός είχε καταγγείλει πριν από τη δολοφονία, τον Μάιο, περίεργη συμπεριφορά του νεαρού στην περιοχή. Από τις έρευνες των Αρχών στο σημείο του στυγερού εγκλήματος (κάτω) Η «New York Post» αναφέρει ότι η προσοχή της έρευνας εστίασε στον νεαρό όταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τον είδε να συμπεριφέρεται περίεργα στο σημείο του εγκλήματος. Τότε τον είχαν σταματήσει αλλά ελλείψει στοιχείων δεν τον είχαν συλλάβει. Τον πλησίασαν και πάλι στις αρχές της περασμένης εβδομάδα και ζήτησαν δείγμα DNA, το οποίο συμφώνησε να δώσει.

Ο πατέρας της Καρίνα, ο Φιλ, συνταξιούχος πυροσβέστης που έδινε και αμοιβή 20.000 δολαρίων σε όποιον παρείχε πληροφορίες σχετικά με τον δράστη, επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία τον ενημέρωσε για τη σύλληψη.

Ο χαμός της Καρίνα είχε πέσει σαν κεραυνός στην ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης, καθώς ήταν πολύ δημοφιλής λόγω της επαγγελματικής δραστηριότητάς της. Μία από τις τελευταίες σχέσεις της Καρίνα Βετράνο ήταν με τον Ελληνοαμερικανό Peter Seretis, ιδιοκτήτη του εστιατορίου Hudson Eatery. Ο ίδιος, την ημέρα της κηδείας της, ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία τους και ένα συγκινητικό μήνυμα: «Σήμερα όλοι σε αποχαιρέτησαν. Εγώ δεν θα το κάνω όμως γιατί θα είσαι μαζί μου κάθε ημέρα. Αγγιξες τόσες ψυχές, τους έκανες όλους να χαμογελούν, να γελούν, να αγαπούν. Θα σε αγαπώ για πάντα και αυτό δεν είναι αντίο. Θα τα πούμε σύντομα» έγραψε μεταξύ άλλων ο Peter Seretis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html