Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Στην Αθήνα θα τραγουδήσει η κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη


Η Κυβέλη Καστοριάδη unplugged στις 23 και 24 Φεβρουαρίου στην Οικία Καντακουζηνού
Ένας από τους πιο ατμοσφαιρικούς χώρους «τέχνης» της
Αθήνας, η ιστορική οικία του Άγγελου και της Λητώς Κατακουζηνού στο Σύνταγμα, ανοίγει για να υποδεχτεί την Κυβέλη Καστοριάδη στην πρώτη εμφάνισή της με την ιδιότητα της μουσικού/τραγουδίστριας στην Αθήνα.
Η νεαρή κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη θα παρουσιάσει unplugged τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian κ.ά. από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της «Sous le ciel de Paris» που κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την Μικρή Άρκτο. Μαζί της θα βρίσκεται ο σολίστ της κιθάρας  Ορέστης Καλαμπαλίκης.
Οι δύο συναυλίες θα δοθούν με την ευκαιρία της παρουσίας της τραγουδίστριας στην Αθήνα για την ηχογράφηση του νέου άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι από την Μικρή Άρκτο. Ένα μικρό δείγμα από τη νέα αυτή δουλειά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι «επισκέπτες» της οικίας Καντακουζηνού στις 23 και 24 Φεβρουαρίου.
Να σημειωθεί ότι στο «Sous le ciel de Paris» την Κυβέλη Καστοριάδη συνοδεύουν, στο πιάνο η Ντόρα Μοακοπούλου και, στο ακορντεόν, ο Ηρακλής Βαβάτσικας.

Η Κυβέλη Καστοριάδη unplugged στο Ίδρυμα Άγγελου και Λητώς Κατακουζηνού (οικία Καντακουζηνού, Αμαλίας 4 (5ος όροφος), Αθήνα, Πέμπτη 23 & Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, ώρα 21:00. Είσοδος: 12€. Απαραίτητες οι κρατήσεις λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας: τηλ. 210 7610616, 6985 933290, 6977 626168.
dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html